viasmos
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Με χτυπούσε στο κεφάλι και το σώμα μου και με εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις»

Σοκάρει η νέα υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης της 48χρονης Γερμανίδας στην Καλλιθέα, η οποία ήταν όμηρος για πέντε μέρες από έναν 61χρονο ο οποίος την βίαζε και την βασάνιζε.

Το χρονικό

01:50 το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο επιχειρήσεων φτάνει καταγγελία για παράνομη κράτηση γυναίκας σε διαμέρισμα 2ου ορόφου πολυκατοικίας στην οδό Κολοκοτρώνη. Το κέντρο δίνει σήμα στην ομάδα ΔΙΑΣ. Οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο όμως δεν καταφέρνουν να επιβεβαιώσουν την πληροφορία.

Έτσι καλούν ξανά τον άνδρα που προχώρησε στην καταγγελία. Ο ίδιος τους αποκαλύπτει πως είναι ο πρώην σύντροφος της γυναίκας που κακοποιείται και ανέφερε ότι το θύμα επικοινώνησε μαζί του τηλεφωνικά λίγη ώρα νωρίτερα και του ανέφερε ότι κρατείται παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα ενός γνωστού της, μη γνωρίζοντας ακριβώς τη διεύθυνση και από τα συμφραζόμενα κατάλαβε ότι η διεύθυνση ήταν η οδός Κολοκοτρώνη στην Καλλιθέα ενώ γνωστοποίησε στους αστυνομικούς τον τηλεφωνικό αριθμό από τον οποίο τον είχε καλέσει.

Οι αστυνομικοί στη συνέχεια κάλεσαν το θύμα και εκείνη τους δήλωσε ότι δεν γνωρίζει ακριβώς που βρίσκεται και ότι είχε μέρες να φάει και να πιεί νερό.

Οι αρχές με διαδοχικές κλήσεις προσπάθησαν να συλλέξουν από την γυναίκα πληροφορίες που να τους οδηγήσουν στον εντοπισμό της.

Περίπου 2,5 ώρες μετά την καταγγελία το θύμα τους έδωσε να καταλάβουν ότι στον ίδιο χώρο βρισκόταν και ο δράστης, τον οποίο ρωτούσε πού βρίσκεται με τέτοιο τρόπο ώστε να μην γίνει αντιληπτή με αποτέλεσμα εκείνος να της απαντήσει ότι η διεύθυνση είναι Ελευθερίου Βενιζέλου .

Αστυνομικοί, χωρίς να έχουν διακόψει την τηλεφωνική επικοινωνία με τη γυναίκα , πήγαν στην πολυκατοικία , χτύπησαν τα κουδούνια και με την ενεργοποίηση ενός εκ των κουδουνιών, άκουσαν ταυτόχρονα τον ήχο του από την τηλεφωνική συσκευή. Στη συνέχεια ανέβηκαν στον 5ο όροφο, σε διαμέρισμα του οποίου ανήκε το κουδούνι, όπου στην πόρτα του διαμερίσματος τους περίμενε ο δράστης.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Βρίσκεται μαζί σας κάποια γυναίκα

ΔΡΑΣΤΗΣ: Ναι

Στη συνέχεια τους επέτρεψε την είσοδο στο σπίτι. Οι αστυνομικοί σε ένα από τα υπνοδωμάτια βρήκαν ημίγυμνη τη γυναίκα. Φορούσε μόνο το εσώρουχό της και μια ανοιχτή ζακέτα. Ήταν σε άσχημη σωματική και ψυχική κατάσταση. Έφερε εκχυμώσεις σε διάφορα σημεία του σώματός της και μιλούσε με δυσκολία.

Σε ερωτήσεις των αστυνομικών, ανάφερε ότι ο δράστης την κρατούσε παρά την θέλησή της στο διαμέρισμα, ενώ είχε στην κατοχή του και της απέκρυπτε τα έγγραφά της.

«Τα έγγραφά της τα έχω στο αμάξι που είναι σταθμευμένο έξω από την πολυκατοικία» ισχυρίστηκε ο δράστης.

Οι αστυνομικοί έλεγξαν το όχημα και βρήκαν μια βαλίτσα στην οποία μεταξύ άλλων υπήρχαν το Διαβατήριό και η άδεια παραμονής της.

Όλα όσα είπε η 48χρονη στους αστυνομικούς

«Με χτυπούσε στο κεφάλι και το σώμα μου και με εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις. Δεν μπορώ να προσδιορίσω ακριβώς για πόσες μέρες. Περίπου 4 – 5 . Είμαι εξαντλημένη, δεν έχω φάει και δεν έχω πιεί ούτε νερό τόσες μέρες», ήταν τα λόγια της 48χρονης.

Πώς γνώρισε το θύμα ο δράστης

Ο δράστης σύμφωνα με πληροφορίες φέρεται να γνώρισε το θύμα από φίλο του με το όνομα “Θοδωρής” ο οποίος πριν 3 μήνες του ζήτησε να την φιλοξενήσει για περίπου ένα μήνα σε σπίτι στον Ωρωπό.

Λόγω ταξιδιού του στο εξωτερικό μετέφερε το θύμα σε εγκαταστάσεις φιλοξενίας απόρων του Ι.Ν. Αγίου Δημητρίου στην Χαλκίδα ενώ στη συνέχεια την μετέφερε στο διαμέρισμα στην περιοχή της Καλλιθέας με σκοπό να την φιλοξενήσει για διάστημα μίας εβδομάδας.

Όπως ισχυρίστηκε κατά τη διάρκεια αυτής, υπέδειξε διαφορετική συμπεριφορά απ’ ότι κατά την πρώτη περίοδο που την φιλοξένησε, αρνούνταν να σιτιστεί ενώ παράλληλα κατανάλωνε μόνο αλκοόλ.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ: Η σχέση σας ήταν μόνο φιλική ;

ΔΡΑΣΤΗΣ: Δεν είχαμε καμία ερωτική επαφή .Ο λόγος που την φιλοξένησα εξ’ αρχής ήταν επειδή είχα υποχρέωση στον φίλο μου

Οι αστυνομικοί ζήτησαν να καλέσει στο τηλέφωνο τον φίλο του. Ο άνδρας κατά τη διάρκεια της κλήσης τους ανέφερε ότι γνώρισε το θύμα μέσω κοινών τους γνωστών, διακόπτοντας εν συνεχεία την επικοινωνία χωρίς να δώσει περαιτέρω πληροφορίες

Ο δράστης κατηγορείται ότι όσο την φιλοξενούσε στον Ωρωπό την εξανάγκαζε σε ερωτική συνουσία. Όταν στην πορεία την μετέφερε στον Ι.Ν .Αγίου Δημητρίου , την παράτησε στα σκαλιά και έφυγε παίρνοντας μαζί του την βαλίτσα με τα έγγραφά της.

Αφού παρέμεινε άστεγη στην Χαλκίδα, λίγες ημέρες πριν από την ανεύρεσή της από τους αστυνομικούς, ο δράστης την μετέφερε στο διαμέρισμα στην Καλλιθέα όπου με χρήση σωματικής βίας την εξανάγκαζε σε συνουσία και άλλες ασελγείς πράξεις με τελευταία φορά το προηγούμενο βράδυ.

Το θύμα διεκομίσθη με ασθενοφόρο του Ε.Κ.Α.Β. στο Θριάσιο Γενικό Νοσοκομείο Ελευσίνας όπου υπεβλήθη σε εξετάσεις και εισήχθη για νοσηλεία στην Παθολογική κλινική. Ο συλληφθείς, οδηγήθηκε χθες στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τον παρέπεμψε για διενέργεια κύριας ανάκρισης .

Ο κατηγορούμενος πήρε προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη στις 11 η ώρα και κατηγορείται για: Βιασμό κατ’ εξακολούθηση, παράνομη κατακράτηση, υπεξαγωγή εγγράφων, σωματική βλάβη κατ’ εξακολούθηση.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Αλέξης Τσίπρας απέρριψε όνομα για το νέο κόμμα που θα ανακοινώσει
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το νέο κόμμα: «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα» – Κάλεσμα για το Θησείο
«Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα. Τα χρώματα τα βρήκαμε. Το μπλε της πατρίδας μας, το κόκκινο των αγώνων μας. Τα υπόλοιπα στην πλατεία Θησείου. Την...
Νέα ανάρτηση Τσίπρα για το νέο κόμμα: «Φτιάχνουμε ομάδα για πρωτάθλημα» – Κάλεσμα για το Θησείο
Γιατί κάποιοι άνθρωποι πεινούν συνεχώς;
Συντηρητικά τροφίμων: Νέα στοιχεία τα συνδέουν με υπέρταση και καρδιακά νοσήματα
Η συχνή κατανάλωση τροφίμων που περιέχουν συντηρητικά φαίνεται πως μπορεί να σχετίζεται με αυξημένο κίνδυνο εμφάνισης υπέρτασης αλλά και...
Συντηρητικά τροφίμων: Νέα στοιχεία τα συνδέουν με υπέρταση και καρδιακά νοσήματα
Μαρμάρι, Εύβοια
Οι πιο εντυπωσιακές παραλίες της Εύβοιας που μένουν αξέχαστες
Η Εύβοια ξεχωρίζει για τον ιδιαίτερο συνδυασμό βουνού και θάλασσας, προσφέροντας τοπία που εναλλάσσονται συνεχώς και εντυπωσιάζουν σε κάθε διαδρομή.
Οι πιο εντυπωσιακές παραλίες της Εύβοιας που μένουν αξέχαστες