Νέα φρίκη στην Καλλιθέα: Σε άθλια κατάσταση 48χρονη θύμα ξυλοδαρμού και βιασμού
Την κρατούσε, τουλάχιστον επί 5 ημέρες, φυλακισμένη στο διαμέρισμά του.

Στη σύλληψη ενός 61χρονου στην Καλλιθέα προχώρησαν, το πρωί του Σαββάτου (11/11) αστυνομικοί του ΑΤ της περιοχής, μετά από καταγγελία πολίτη, πως, σε διαμέρισμα 5ου ορόφου επί της Θησέως, είδε μία γυναίκα με μώλωπες να του ζητάει βοήθεια κάνοντάς του νοήματα.

Οι αξιωματικοί του ΑΤ Καλλιθέας ζήτησαν από τον πολίτη να τούς οδηγήσει στο σημείο που βρισκόταν η πολυκατοικία, όπου, με την έλευσή τους, εντόπισαν μία 48χρονη από την Ουκρανία. Σε άθλια κατάσταση η γυναίκα, κατήγγειλε στους αστυνομικούς ότι είχε πέσει θύμα συστηματικού ξυλοδαρμού και βιασμού από έναν ημεδαπό 61χρονο άνδρα. Η ίδια σημείωσε ότι, ο θύτης, την κρατούσε, τουλάχιστον επί 5 ημέρες, φυλακισμένη στο διαμέρισμά του.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, μετά τη σύλληψη του 61χρονου, βρέθηκε, στις ηλεκτρονικές συσκευές του σκληρό πορνογραφικό υλικό. Το θύμα μεταφέρθηκε στο Θριάσιο προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και να υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις. Δείγμα DNA του συλληφθέντα απέστειλα οι Αρχές στα εργαστήρια, προκειμένου να «δέσουν» την υπόθεση, συγκρίνοντάς το με αυτό του θύματος. Ιατροδικαστική εξέταση έχει παραγγελθεί και από την 48χρονη.

Οι κατηγορίες που βαραίνουν τον 61χρονο είναι αυτές του συστηματικού βιασμού και ξυλοδαρμού, αλλά και η κράτηση του θύματός παρά τη θέλησή του. Θα οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα