Φαίη Μπακογιώργου: Ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» - Οι αρμόδιες Αρχές είχαν ενημερωθεί
Ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου

Ανακοίνωση εξέδωσε «Το Χαμόγελο του Παιδιού», για την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου.

Στην ανακοίνωση τονίζεται πως είχε λάβει ανώνυμες αναφορές από τον Ιούνιο του 2021 που αφορούσαν τις συνθήκες διαβίωσης της 23χρονης. Αναφέρει παράλληλα, πως άμεσα ενημερώθηκαν οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. 
 
Τέλη Νοεμβρίου 2021 ενημερώθηκαν από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την τραγική κατάληξη της Φαίης Μπακογιώργου και προχώρησαν σε λήξη του MissingAlert. 

Προσθέτουν πως λαμβάνοντας ενημέρωση για την τρέχουσα κατάσταση των συνθηκών ζωής των ανηλίκων της οικογένειας, στάλθηκε ενημέρωση και αναφορά στις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι θα βρεθούμε δίπλα στα παιδιά της οικογένειας, για οτιδήποτε χρειαστούν. Τα παιδιά, βάση ενημέρωσης από τις Αστυνομικές Αρχές, βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Αναλυτικά

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» αναφορικά με την υπόθεση δολοφονίας της 23χρονης Φαίης Μπακογιώργου, ενημερώνει πως έλαβε ανώνυμες αναφορές το 2021 σχετικά με τις συνθήκες διαβίωσης της μητέρας αλλά και των παιδιών της οικογένειας. 

Τον Ιούνιο του 2021 πραγματοποιήθηκαν ανώνυμες τηλεφωνικές αναφορές στην «Εθνική Τηλεφωνική Γραμμή για τα Παιδιά S.O.S. 1056» για τις συνθήκες διαβίωσης τόσο της μητέρας όσο και των παιδιών της οικογένειας. Όπως πραγματοποιούμε σε κάθε ανάλογο περιστατικό ενημερώθηκαν άμεσα οι αρμόδιες Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές για να κινητοποιηθούν όλες οι διαδικασίες για την προστασία των παιδιών. 

Τον Νοέμβριο του 2021 «Το Χαμόγελο του Παιδιού» έλαβε κλήση στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες 1017» από πρόσωπο της οικογενείας πως η Φαίη Μπακογιώργου είχε εξαφανιστεί από τον Οκτώβρη. Ενημερώθηκαν και πάλι οι Αστυνομικές και Εισαγγελικές Αρχές και ακολουθήθηκαν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες για την έγκαιρη και έγκυρη ειδοποίηση των πολιτών μέσω ενεργοποίησης του MissingAlert.Ακολούθησαν πολλές ανώνυμες κλήσεις που αφορούσαν την οικογένεια καθώς και για την εμπλοκή γυναίκας αγνώστων στοιχείων. 

Τέλη Νοεμβρίου 2021 ενημερωθήκαμε από την εκπομπή «Φως στο Τούνελ» για την τραγική κατάληξη της Φαίης Μπακογιώργου. Προχωρήσαμε σε λήξη του MissingAlert. Επιπρόσθετα, ο Οργανισμός έλαβε ενημέρωση και για την τρέχουσα κατάσταση των συνθηκών ζωής των ανηλίκων της οικογένειας και στάλθηκε ενημέρωση και αναφορά στις Αρμόδιες Εισαγγελικές Αρχές. 

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» από την πρώτη στιγμή δηλώσαμε ότι θα βρεθούμε δίπλα στα παιδιά της οικογένειας, για οτιδήποτε χρειαστούν. Τα παιδιά, βάση ενημέρωσης από τις Αστυνομικές Αρχές, βρίσκονται σε ασφαλές περιβάλλον.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μάτι δίκη
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες
Με διευκολύνσεις αφέθηκαν ελεύθεροι οι καταδικασθέντες για την πυρκαγιά στο Μάτι
Δίκη για το Μάτι: Ελεύθεροι και με ευκολίες πληρωμής των χρηματικών ποινών οι καταδικασθέντες