Τηλεφωνική απάτη
Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής έχει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μετρά χιλιάδες ακολούθους στα social media του

Πασίγνωστος παρουσιαστής είναι ο influencer που πιάστηκε για φοροδιαφυγή. Ο εν λόγω παρουσιαστής, σύμφωνα με το newsbomb.gr, έγινε γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του σε ταξιδιωτική εκπομπή ενώ έχει πάρει μέρος και σε ριάλιτι.

Πρόκειται για ένα πρόσωπο πολύ δημοφιλές στο ευρύ κοινό, το οποίο, όπως αποκάλυψε ο διοικητής της Ανεξάρτητης Αρχής Δημοσίων Εσόδων, Γιώργος Πιτσιλής, εντοπίστηκε να φοροδιαφεύγει συστηματικά, καθώς δεν δήλωνε τα χρηματικά ποσά που λάμβανε από εταιρείες για πώληση ή προώθηση προϊόντων.

Ο συγκεκριμένος παρουσιαστής έχει πολλά χρόνια στην τηλεόραση και μετρά χιλιάδες ακολούθους στα social media του. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, οι ελεγκτές της Εφορίας έκαναν ελέγχους για φοροδιαφυγή και τον εντόπισαν να μην δηλώνει τα πραγματικά χρήματα που βγάζει, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι αναμένεται να ελεγχθεί και για ποσά που έβγαζε πριν από το 2020.

Ο παρουσιαστής αυτός εντοπίστηκε να φοροδιαφεύγει μετά την πολύ γνωστή influencer, στην οποία είχε επιβληθεί πρόστιμο 270.000 ευρώ για φοροδιαφυγή.

Στόχος της κυβέρνησης, όπως έχει διαμηνύσει και ο αρμόδιος υπουργός Οικονομικών, είναι να εντοπιστούν αυτοί που φοροδιαφεύγουν. Γι' αυτό και ο κ. Πιτσιλής ήταν ξεκάθαρος σε ερώτηση αν ερευνηθούν όλοι οι επώνυμοι influencers που πωλούν αντικείμενα μέσω των κοινωνικών δικτύων:

«Όπως ελέγχουμε και άλλες κατηγορίες, θα ελέγξουμε και αυτή. Υπάρχουν υποθέσεις σε εξέλιξη.

Δεν θέλω να εστιάσουμε σε μια κατηγορία φορολογουμένων, το φάσμα είναι ευρύ. Αυτό είναι μία αγορά, η οποία γίνεται όλο και εμφανέστερη και πιο ρυθμισμένη και πλέον, αποκτούμε και εμείς πάρα πολλή πληροφορία. Για εμάς είναι πάρα πολύ σημαντικό, στους ελέγχους μας, να πηγαίνουμε διαβασμένοι. Πρέπει να φύγουμε από το μοντέλο του “βγαίνω παγανιά και ό,τι βρω”. Όταν χτυπάμε μία πόρτα, πρέπει να ξέρουμε από πριν ποια πόρτα είναι αυτή που χτυπάμε και τι πάμε να βρούμε».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κύκλωμα «εξαφάνισε» δυο μαθήτριες

Πιστοποίηση Ιταλικών εύκολα και πολύ άμεσα για ΑΣΕΠ - Τέλος χρόνου 26/2

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα