Αθλήτρια κατήγγειλε βιασμό - «Φωτογραφίζει» τον προπονητή της κωπηλασίας
Αθλήτρια κατήγγειλε βιασμό από τον προπονητή της

Αθλήτρια κωπηλασίας καταγγέλλει ότι τη βίασε ο 38χρονος προπονητής της.

«Μου έχει καταστρέψει ένα κομμάτι της ζωής μου, κάποια χρόνια της ζωής μου, για τα οποία το μόνο που θα μου μείνει είναι μια μαυρίλα και το μόνο που θέλω είναι να τα διαγράψω από την μνήμη μου» λέει η ανήλικη, μιλώντας στο Live News.

«Την άγγιξε»

«Την αγκάλιασε, τη φίλησε, το παιδί πάγωσε, σάστισε. Την άγγιξε» λέει από την πλευρά της η μητέρα της αθλήτριας.

«Όλο αυτό που συνέβη είναι κάτι το οποίο μέχρι τώρα που έχει περάσει ένας χρόνος, ενάμισης, δεν έχω δεχτεί ότι έχει συμβεί. Δεν μπορώ να το αποδεχτώ ότι έχει συμβεί αυτό το πράγμα» λέει το κορίτσι που παραμένει σοκαρισμένο από όσα έγιναν.

«Είναι κάτι το οποίο με βασανίζει κάθε μέρα στον ύπνο μου και όταν κάνω άλλα πράγματα. Όλα τα γεγονότα, ό,τι συνέβη, τον τρόπο που συνέβη το κάθε τι. Νιώθω ότι δεν μπορώ να το ξεπεράσω και δεν μπορώ να ξεχάσω τι έχει γίνει» εξομολογείται.

«Είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της»

«Είπε ότι είναι ερωτευμένος μαζί της, το παιδί εκεί αντέδρασε και έδειξε τη δυσφορία του και ότι δεν επιθυμεί κάτι τέτοιο» λέει η μητέρα της 16χρονης.

Οι γονείς της του είχαν τυφλή εμπιστοσύνη. Έβλεπαν στον πρόσωπό του έναν μέντορα που θα βοηθούσε την κόρη τους να πετύχει τους στόχους της στον αθλητισμό.

«Με έναν τέτοιο άνθρωπο αναπτύσσεις μία σχέση -σαν γονέας- εμπιστοσύνης. Μιλάς καθημερινά μαζί του. Ξέρεις ότι έχει τον ρόλο του πατέρα μέσα στην προπόνηση» λέει η μητέρα.

Η τότε 16χρονη φοβόταν να μιλήσει για τα όσα ζούσε κάθε φορά που πήγαινε για προπόνηση. Ο 38χρονος είχε προτείνει στους γονείς της να την γυρίζει εκείνος σπίτι και τότε έβρισκε την ευκαιρία να εκμεταλλευτεί το μικρό κορίτσι, όπως καταγγέλλει.

Η συμπεριφορά γινόταν χειρότερη

«Όλη η συμπεριφορά του προς εμένα γινόταν ολοένα και χειρότερη. Εγώ φοβόμουν κάθε μέρα για το πώς θα εξελιχτεί. Ένιωθα κατεστραμμένη, ένιωθα ότι δεν αξίζει να ζω πλέον με όλα αυτά που γινόντουσαν», είπε η αθλήτρια, με την μητέρα της να συμπληρώνει: «Αυτό έγινε μετά κι άλλη φορά στον όμιλο, μέσα στα αποδυτήρια, μέσα στο βαν της ομάδας όταν την πήγαινε για προπονήσεις».

Σε μία δύσκολη περίοδο της ζωής της η 16χρονη βρήκε το θάρρος να μιλήσει τελικά στη μητέρα της και να καταγγείλει τα όσα βίωνε συστηματικά από τον προπονητή της.

Ο 38χρονος έχει πάρει προθεσμία και αναμένεται να απολογηθεί τη Δευτέρα. Το 18χρονο σήμερα κορίτσι παλεύει ακόμα με τα τραύματα που της άφησε.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα