βιασμοσ
Το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο χωρίς να τού αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, επέστρεψε στη φυλακή

Σε 10ετή κάθειρξη καταδικάστηκε 45χρονος, ο οποίος κάθισε στο εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου Θεσσαλονίκης, κατηγορούμενος για κατάχρηση σε ασέλγεια με θύμα την ανήλικη κόρη της (πρώην) συντρόφου του.

Η υπόθεση καταγγέλθηκε τον Δεκέμβριο του 2019, όταν η 12χρονη (τότε) παθούσα εκμυστηρεύτηκε στη νονά της όσα είχαν προηγηθεί. Την περίοδο εκείνη, η ανήλικη είχε αποφασιστεί να απομακρυνθεί από την μητέρα της, η οποία είχε άλλα τέσσερα παιδιά από διαφορετικούς συντρόφους και μεταξύ αυτών ένα με τον κατηγορούμενο. Όταν συμπλήρωσε τα 15 της έτη, η ανήλικη επιβεβαίωσε εκ νέου την καταγγελία της.

Ο ίδιος, στην απολογία του αρνήθηκε την εις βάρος του κατηγορία, κάνοντας λόγο για σκευωρία. «Είμαι επτά μήνες στη φυλακή χωρίς καμία απόδειξη. Αυτό για το οποίο κατηγορούμαι είναι αβάσταχτο. Έβαλαν τη μικρή να με κατηγορήσει επειδή δεν με συμπαθούσαν» είπε, μεταξύ άλλων, ο 45χρονος. Ο κατηγορούμενος ανέφερε ότι στεκόταν δίπλα στη σύντροφό του ακόμη και μετά τον χωρισμό τους, προσπαθώντας να βοηθήσει τα παιδιά της.

Οι ισχυρισμοί του δεν έγιναν δεκτοί και το δικαστήριο ομόφωνα τον έκρινε ένοχο χωρίς να τού αναγνωρίσει ελαφρυντικό. Μετά την ετυμηγορία του δικαστηρίου, επέστρεψε στη φυλακή.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα