dolofonia AEK
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME SPORTS
Τρία άτομα αναμένεται να καταθέσουν

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με την δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή μετά από την επίθεση Κροατών Χούλιγκαν έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο δημοσιογράφος Βασίλης Λαμπρόπουλος στο MEGA, στο πόρισμα της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Εργαστηρίων για το DNA υπάρχει ένα πολύ σημαντικό εύρημα.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος ανέφερε ότι στο κατασχεθέν μαχαίρι ενός εκ των Κροατών χούλιγκαν βρέθηκε αίμα το οποίο ανήκε στον δολοφονηθέντα φίλαθλο της ΑΕΚ, Μιχάλη Κατσουρή.

Παρά το γεγονός πως αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. κάνουν λόγο για ένα καταλυτικό στοιχείο, ωστόσο αναφέρουν πως στο μαχαίρι έχει βρεθεί και το αίμα ενός ακόμη ατόμου, άγνωστου μέχρι στιγμής.

Από εξέταση του κινητού ενός άλλου χούλιγκαν, ο οποίος συνελήφθη από την αστυνομία σε δεύτερη φάση, βρέθηκαν μηνύματα στα οποία αναφέρονται σε τρία πρόσωπα, τα οποία παραμένουν ασύλληπτα έως σήμερα, που γνωρίζουν ποιος σκότωσε τον Μιχάλη και τα οποία αναμένεται να κληθούν να καταθέσουν τις επόμενες μέρες.

Η εφημερίδα «Καθημερινή» σε ρεπορτάζ του Γιάννη Σουλιώτη αναφέρει πως γενετικό υλικό του 20χρονου φίλου της ΑΕΚ εντοπίστηκε όχι σε ένα αλλά σε δύο μαχαίρια που περιλαμβάνονται στα κατασχεμένα πειστήρια, σημειώνοντας ότι σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικός έχει καταθέσει πως το ένα από τα δύο μαχαίρια βρέθηκε δίπλα σε Κροάτη χούλιγκαν που τελικώς συνελήφθη, αλλά ούτε δακτυλικό αποτύπωμα ούτε γενετικό υλικό του συγκεκριμένου Κροάτη έχει εντοπιστεί στο επίμαχο μαχαίρι.

Στο δεύτερο μαχαίρι έχουν εντοπιστεί πέραν του DNA του Μιχάλη ακόμα δύο διαφορετικά DNA, που για την ώρα δεν έχουν ταυτοποιηθεί, σύμφωνα με την «Καθημερινή».

Τέλος, η Εφ.Συν. αναφέρει πως σύμφωνα με πληροφορίες της κανένα από τα πέντε μαχαίρια που έχουν κατασχεθεί δεν έχει δείξει τον δράστη της φονικής επίθεσης, ενώ κανένα απ’ αυτά δεν έχει συνδεθεί άρρηκτα με κάποιον απ’ τους συλληφθέντες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Νίκος Μιχαλολιάκος
Στις 4 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή
Η εισαγγελέας είχε ζητήσει την ενοχή και των 42 κατηγορουμένων για τη συμμετοχή τους στην εγκληματική δράση της οργάνωσης, όπως είχε συμβεί και στο...
Στις 4 Μαρτίου θα ανακοινωθεί η απόφαση του Εφετείου για τη Χρυσή Αυγή
ταξη
Στα «χαρακώματα» εκπαιδευτικοί – ΔΔΕ Ζακύνθου για τα λειτουργικά κενά στα σχολεία - Καταγγελίες για χιλιάδες χαμένες ώρες
Σφοδρή αντιπαράθεση στη Ζάκυνθο για τις χαμένες διδακτικές ώρες
Στα «χαρακώματα» εκπαιδευτικοί – ΔΔΕ Ζακύνθου για τα λειτουργικά κενά στα σχολεία - Καταγγελίες για χιλιάδες χαμένες ώρες