Δολοφονία Μιχάλη Κατσούρη
«Έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ» λέει ο οπαδός της ΑΕΚ που ήταν δίπλα στον 29χρονο στη Νέα Φιλαδέλφεια το μοιραίο εκείνο βράδυ

Νέα στοιχεία που αφορούν τη δολοφονία του Μιχάλη Κατσούρη το βράδυ της Δευτέρας 7/8 στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από την αιματηρή επίθεση χούλιγκαν της Ντιναμό Ζάγκρεμπ βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας.

Ο οπαδός της ΑΕΚ που έχει καταγραφεί σε βίντεο – ντοκουμέντο να είναι δίπλα στον 29χρονο και να φοράει μία κόκκινη μπλούζα, αποκάλυψε πως ο άνδρας που μαχαίρωσε τον Μιχάλη είναι Κροάτης.

Όπως αποκάλυψε το βράδυ της Δευτέρας ρεπορτάζ του Open, ο Αριστείδης, που καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας να τρέχει δίπλα στον Μιχάλη Κατσούρη για να αποφύγουν τον ροπαλοφόρο χούλιγκαν, μίλησε για τουλάχιστον τέσσερα άτομα, με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, που τους χτυπούσαν με καδρόνια και ρόπαλα.

Ο μάρτυρας- «κλειδί» επεσήμανε μιλώντας στην ανακρίτρια πως ένας από τους τέσσερις, που έφερε το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ, μαχαίρωσε στο χέρι τον Μιχάλη Κατσούρη, το οποίο έμελλε να είναι το μοιραίο τραύμα.

Η μαχαιριά είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει βίντεο – ντοκουμέντο

Ο οπαδός της ΑΕΚ με την κόκκινη μπλούζα ανέφερε επίσης πως δεν μπόρεσε να διακρίνει τον δράστη, γιατί φορούσε κουκούλα, ενώ εκείνη τη στιγμή χτύπησαν και τον ίδιο με ρόπαλο στο κεφάλι, σπάζοντας του χέρι και πόδι.

Ταυτόχρονα, όπως είπε έπεσε φωτοβολίδα δίπλα τους, με αποτέλεσμα οι Κροάτες της Ντιναμό Ζάγκρεμπ να σαστίσουν προσωρινά και ο ίδιος με τον Μιχάλη, να καταφέρουν να απεγκλωβιστούν και να συνεχίσουν να τρέχουν.

Η κατάθεση του μάρτυρα, επιβεβαιώνει την εκδοχή του συνηγόρου του Μιχάλη Κατσούρη, Χρήστου Μαυρομάτη, ο οποίος υποστήριξε ότι το θανατηφόρο χτύπημα είχε προηγηθεί χρονικά της καταδίωξης που δείχνει το βίντεο. Γι΄αυτό και στη συνέχεια σχηματίστηκε το κόκκινο μονοπάτι από το αίμα του Μιχάλη, αρκετά μέτρα πριν την καταδίωξη του ροπαλοφόρου χούλιγκαν που αποτυπώθηκε στο βίντεο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 29 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 29/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Εσώρουχα
Ποια γυναικεία εσώρουχα έχουν απαγορευτεί σε 3 χώρες αλλά οι γυναίκες τα... λατρεύουν;
Αυτά είναι τα επικίνδυνα εσώρουχα που αγαπούν οι γυναίκες: Έχουν απαγορευθεί σε 3 χώρες
Ποια γυναικεία εσώρουχα έχουν απαγορευτεί σε 3 χώρες αλλά οι γυναίκες τα... λατρεύουν;
εμβόλιο
Ερευνητές ετοιμάζουν εμβόλιο για την καταπολέμηση της αντοχής στα αντιβιοτικά
Η προκλινική σύνθεση του εμβολίου που ανέπτυξε η ομάδα προσέφερε, όπως αναφέρεται στη δημοσίευση, υψηλά επίπεδα ανοσίας από θανατηφόρα επίπεδα...
Ερευνητές ετοιμάζουν εμβόλιο για την καταπολέμηση της αντοχής στα αντιβιοτικά