michali-katsoyri
«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», συγκλονίζει η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή

Με εμφανή τη συντριβή από την απώλεια του παιδιού της, τρεμάμενη φωνή και μετρημένα λόγια, η μητέρα του Μιχάλη Κατσουρή μίλησε για πρώτη φορά μετά τη δολοφονία του 29χρονου φίλου της ΑΕΚ, προσπαθώντας να περιγράψει ανείπωτα συναισθήματα, σκέψεις, επιθυμίες...

«Ζητάω δικαίωση. Να βρεθεί αυτός ο άνθρωπος που έκανε στο παιδί μου αυτό το κακό», δήλωσε δακρυσμένη στο Star, στην πρώτη της συνέντευξη. 

«Το ξημέρωμα με βρήκε η αδελφή μου στην αυλή και μου λέει “το παιδί είναι βαριά χτυπημένο”. Πήρα στο νοσοκομείο κι εκεί τρελάθηκα. Ήταν ένα παιδί με προσωπικότητα, με πίστη, με τις εικόνες του, να διαβάζει το ευαγγέλιο, το βράδυ με τα φιλαράκια του. Αγαπούσε την ΑΕΚ», συνέχισε.

Για το απόγευμα της μοιραίας νύχτας της 7ης Αυγούστου, η μητέρα του Μιχάλη, περιγράφει ότι γύρισε από τη δουλειά του, ξεκουράστηκε και μετά της είπε ότι θα πάει για καφέ στην καφετέρια έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ. Ήταν η τελευταία φορά που τον έβλεπε ζωντανό.

«Κατέρρευσα. Δύο ημέρες ήμουν στο νοσοκομείο. Καλύτερα να τελείωνα μαζί με το παιδί μου. Σταμάτησε εκεί η ζωή μου, όταν έχασα το παιδί μου. Τώρα τρέχω στο νεκροταφείο και ανάβω το καντηλάκι του», συγκλονίζει με τις κουβέντες της.

Όπως λέει, πιστεύει ότι θα βρεθούν αυτοί που σκότωσαν τον γιο της και ξεσπάει: «Αυτοί μόνο άνθρωποι δεν είναι. Ήρθαν να μου σκοτώσουν το παιδί. Θα δικαιωθεί το παιδί  μου. Θα βρεθεί ο δολοφόνος του. Θα βρεθεί, το πιστεύω. Ήρθαν από μια ξένη χώρα να σκοτώσουν το παιδί μου».

Απευθυνόμενη μάλιστα στον άνθρωπο που σκότωσε τον Μιχάλη, δηλώνει: «Να κοιτάξει αυτό που έκανε στο παιδί μου, να το μετανιώσει, αλλά και να μετανιώσει το παιδί μου εγώ το έχασα. Θα πληρώσει για το κακό που έκανε στο παιδί μου, δε θα μείνει ατιμώρητος». 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μήνυση Διευθυντή σε 4 εκπαιδευτικούς: Το σχολείο μπροστά σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι!

Επίδομα 300 ευρώ: Διευρύνονται οι δικαιούχοι – Πότε πληρώνεται και ποιοι το λαμβάνουν

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ζαχαρακη
Συντάξεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή το υπέρογκο κόστος εξαγοράς πλασματικών ετών
Η Σοφία Ζαχαράκη δεν απάντησε στην ερώτηση σημειώνοντας ότι τα ερωτήματα δεν εμπίπτουν στην αρμοδιότητα του υπουργείου Παιδείας
Συντάξεις εκπαιδευτικών: Στη Βουλή το υπέρογκο κόστος εξαγοράς πλασματικών ετών
Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ΕΑΠ - Hellenic Open University
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά
Οι υποτροφίες χορηγούνται σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες για την παρακολούθηση προγραμμάτων σπουδών το ακαδημαϊκό έτος 2026 - 2027
ΕΑΠ: 35 υποτροφίες σε κακοποιημένες γυναίκες, άστεγους και Ρομά