Οργή για τον καθηγητή που ασελγούσε σε μαθήτριες στα Χανιά
«Παίζει θέατρο, παριστάνει τον ετοιμοθάνατο ενώ πάει με το τσιγάρο στην λαϊκή»

Στις 20 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει και επί της ουσίας η εκδίκαση της υπόθεσης ασέλγειας σε ανήλικες μαθήτριες στα Χανιά, με κατηγορούμενο 60χρονο καθηγητή και ιδιοκτήτη φροντιστηρίου, ο οποίος παρότι πρωτόδικα έχει καταδικαστεί σε 36 χρόνια φυλακή, από τον περασμένο Νοέμβριο αποφυλακίστηκε για λόγους υγείας.

Όπως σημειώνει το zarpanews.gr, το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο δυτ. Κρήτης στα Χανιά το πρωί της Πέμπτης απέρριψε το αίτημά του για αναβολή και ξεκίνησε την δίκη, οδηγώντας την αμέσως σε διακοπή. Παρούσες αρκετές από τις μαθήτριες «θύματα» του καθηγητή, όπως και συγγενικά τους πρόσωπα που με ανακούφιση δέχτηκαν την είδηση της απόρριψης του αιτήματος της αναβολής.

«Έπαιξε ένα απίστευτο θέατρο»

«Νιώθουμε μια δικαίωση» ανέφερε σε δηλώσεις του στα ΜΜΕ ο πατέρας μιας μαθήτριας: «Σήμερα ο κατηγορούμενος έπαιξε ένα απίστευτο θέατρο. Όλο το διάστημα από το Νοέμβρη που αποφυλακίστηκε μέχρι τώρα, ενώ έλεγε ότι πεθαίνει, ότι έχει έξι μήνες ζωής, ότι χρειάζεται νοσοκομείο, ήρθε στα Χανιά χωρίς κανένα περιοριστικό όρο και συνεχίζει την προκλητική του στάση. Ήρθε σήμερα υποβασταζόμενος τάχα μου ότι πεθαίνει, ενώ πριν 10 μέρες ήταν στη λαϊκή και ψώνιζε με το τσιγάρο στο στόμα. Παίρνει από πίσω τα παδιά μας. Έχει κάνει αμέτρητες εμφανίσεις στα Χανιά, σε μπαρ, σε καφετέριες, στην παραλία. Οδηγάει κάθε μέρα, περνάει κάτω από το σπίτι μας. Πήγαινε στα Φαλάσαρνα, κυκλοφορούσε παντού. Εμπαίζει τη δικαιοσύνη»

«Καμία ποινή δεν θα είναι αντάξια για να τιμωρηθεί όπως του αξίζει ο άνθρωπος αυτός, γιατί οι συνέπειες που έχουν αυτές οι πράξεις στην ψυχολογία των παιδιών και των οικογενειών τους δεν μπορούν να απαλειφθούν με καμιά ποινή. Θεωρώ απαράδεκτο  και προκλητικό το θέατρο που παίζει αυτό το άτομο» ανέφερε από τη μεριά της , οικογενειακή φίλη μίας εκ των θυμάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΕΛΜΕΠΑ: Το κορυφαίο πρόγραμμα Ειδικής Αγωγής στην Ελλάδα για διπλή μοριοδότηση

Το 1ο στην Ελλάδα Πρόγραμμα επιμόρφωσης Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς με Πιστοποιητικό

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/7

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Τεχνητή νοημοσύνη
Οι χρήστες των προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης θεωρούν ότι αυτά έχουν αποκτήσει συνείδηση και αυτογνωσία
Η μελέτη αυτή έρχεται αμέσως μετά από μια έρευνα που αναφέρει ότι το GPT-4, το LLM που βασίζεται το ChatGPT, πέρασε το τεστ Turing το οποίο κρίνει αν...
Οι χρήστες των προγραμμάτων τεχνητής νοημοσύνης θεωρούν ότι αυτά έχουν αποκτήσει συνείδηση και αυτογνωσία