ioannina
ΜΑΝΩΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΟΔΩΡΗΣ / INTIME NEWS
Μοναδικοί προορισμοί με «αέρα» χειμώνα

Πλησιάζει και η 28η Οκτωβρίου και πολλοί είναι εκείνοι που αναζητούν τις καλύτερες χειμερινές αποδράσεις.

Έξι προορισμοί υπόσχονται να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς, συνδυάζοντας την ομορφιά, την φύση και το καλό φαγητό.

Αράχωβα

Στην Αράχωβα μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου οι προκρατήσεις για το τριήμερο 27 - 29 Οκτωβρίου άγγιζαν το 70%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο για ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 353€ έως 468€.

Μέτσοβο

Στο Μέτσοβο, οι προκρατήσεις αγγίζουν το 65%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο σε ολόκληρο διαμέρισμα ή/και αυτοτελή κατοικία κυμαίνονται από 250€ έως 270€, για κατοικίες 75-85 τ.μ. σε απόσταση 200-300 μέτρων από το κέντρο.

Ιωάννινα

Οι εγχώριοι εκδρομείς επιλέγουν τα Ιωάννινα τόσο για διήμερες-τριήμερες εξορμήσεις όσο και για το διάστημα των εορτών τόσο λόγω των ιστορικών αξιοθέατων, όσο και της καλής εμπορικής πιάτσας. Οι προκρατήσεις για το τριήμερο του Οκτωβρίου αγγίζουν το 81%, ενώ τα διαθέσιμα προς μίσθωση ακίνητα αριθμούν πλέον τα 83. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 216€ έως και 240€.

Καλαμάτα

Η Καλαμάτα διαθέτει στο σύνολο των πλατφορμών 1.040 εγγεγραμμένα ακίνητα, καταγράφοντας αύξηση των νέων εγγραφών κατά 10% σε σχέση με πέρυσι το αντίστοιχο χρονικό διάστημα. Το κόστος μίσθωσης κατοικίας για δυο διανυκτερεύσεις κυμαίνεται από 100€ έως 172€ για κατοικία 90 τ.μ. σε απόσταση 1χιλ από το κέντρο της πόλης.

Καρπενήσι

Το Καρπενήσι φαίνεται να προτιμούν για το τριήμερο τόσο Αθηναίοι που θέλουν να ξεφύγουν το τριήμερο από τη πρωτεύουσα όσο και κάτοικοι τόσο της Φθιώτιδας όσο και των όμορων νομών. Οι προκρατήσεις αγγίζουν το 75% με μόλις 24 διαθέσιμα ακίνητα προς μίσθωση στην πλατφόρμα Airbnb. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης για το τριήμερο κυμαίνονται από 255€ έως 499€. Η κατώτερη ζητούμενη τιμή μίσθωσης αφορά διαμέρισμα 40 τ.μ. σε απόσταση 700 μέτρων από το κέντρο και η ανώτατη τιμή, αφορά κατοικία 72 τ.μ.

Ναύπακτος

Η Ναυπακτία στο σύνολο της καταγράφει ποσοστό προ-κρατήσεων της τάξεως του 62%. Οι ζητούμενες τιμές μίσθωσης στη πόλη της Ναυπάκτου για κατοικία κατάλληλη για οικογένεια ή/και 4μελή παρέα, κυμαίνεται από 190€ έως 252€ για το σύνολο του τριημέρου.

Πηγή: imerisia.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 10/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 10/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αμερικανικά πανεπιστήμια
«Ανομία» στο Κολούμπια και «παραβατικότητα»  στο Γέιλ…!
Και στο Κολούμπια, και στο Γέιλ, και στην Οξφόρδη,  και στο Κέμπριτζ, και στην Γάνδη και στο Άμστερνταμ και σε όλα τα "διάσημα " και πανάκριβα...
«Ανομία» στο Κολούμπια και «παραβατικότητα»  στο Γέιλ…!
polakis_44.jpg
Πολάκης εναντίον όλων για το εμβόλιο της AstraZeneca: «Οι Τσιόδρες, οι Βασιλακόπουλοι και λοιπά ζαρζαβατικά του κήπου των ειδικών»
Πολάκης: "Αν σας πω ΑΛΗΤΗΡΙΟΥΣ, αν σας πω ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΥΣ που τα πιάσατε από τις εταιρείες εμβολίων ,αν σας πω ΑΣΧΕΤΟΥΣ και ΗΛΙΘΙΟΥΣ ,δεν νομίζετε πως...
Πολάκης εναντίον όλων για το εμβόλιο της AstraZeneca: «Οι Τσιόδρες, οι Βασιλακόπουλοι και λοιπά ζαρζαβατικά του κήπου των ειδικών»