ΑΥΤΙΑΣ ΧΙΩΤΗΣ
Έκτακτη συνεδρίαση του ΕΣΡ για τα ομοφοβικά σχόλια του Βασίλη Χιώτη και του Γιώργου Αυτιά κατά του Στέφανου Κασσελάκη

Την παρέμβαση του ΕΣΡ φέρνουν οι ομοφοβικές δηλώσεις των δημοσιογράφων του ΣΚΑΙ, Βασίλη Χιώτη και Γιώργο Αυτιά, κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανου Κασσελάκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την Δευτέρα αναμένεται να πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση, έπειτα από απόφαση της προέδρου, Ευτέρπης Κουτζαμάνη.

Στην έκτακτη αυτή συνεδρίαση δεν θα εξεταστεί μόνο όσα είπε ο πρώην διευθυντής του ΣΚΑΙ 100,3, Βασίλης Χιώτης αλλά και οι σημερινές δηλώσεις του Γιώργου Αυτιά.

Η πρώτη περίπτωση αφορά το -προ ημερών- σχόλιο του πρώην διευθυντή του ΣΚΑΪ 100,3, Βασίλη Χιώτη, που είχε αναφέρει πως ο Στέφανος Κασσελάκης θα παρουσιαστεί στον στρατό στην Καλαμάτα επειδή «βγάζουν καλά σύκα εκεί».

Η δεύτερη, είναι η σημερινή αναφορά του Γιώργου Αυτιά στον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΪ. Είπε για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ πως «φαντάζεστε τι έχει να γίνει στη Θήβα όταν παρουσιαστεί εκεί…», μιλώντας για την παρουσία του κ. Κασσελάκη στον στρατό, προσθέτοντας ότι «υπάρχει «και γυμναστήριο για τους φαντάρους νεοσύλλεκτους».

Ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σχολιάζοντας τα ομοφοβικά σχόλια των δύο δημοσιογράφων, υπογράμμισε πως «οποιοσδήποτε δημοσιογράφος σε οποιοδήποτε ΜΜΕ ανεπτυγμένης ευρωπαϊκής χώρας έκανε τέτοιου είδους σχόλια, θα βρισκόταν εκτός την επόμενη ώρα», καλώντας παράλληλα τον ΣΚΑΪ να απομακρύνει τον Γιώργο Αυτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες η σύγκλυση του διοικητικού συμβουλίου του ΕΣΡ, υπό τη νέα του σύνθεση, αποφασίστηκε από την πρόεδρο Ευτέρπη Κουτζαμάνη.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα