Κοινωνία

Αυτά τα δύο λάθη απειλούν την ευαίσθητη περιοχή

ginaika
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ποια είναι τα δύο λάθη που απειλούν την ευαίσθητη περιοχή

Οι γυναίκες που αποτριχώνουν την ευαίσθητη περιοχή τους είναι πιο πιθανό να υποφέρουν από μακροχρόνιο πόνο γύρω από τα γεννητικά τους όργανα, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύθηκε στο Journal of Lower Genital Tract Disease.

Οι ερευνητές από το Πανεπιστήμιο της Βοστώνης παρακολούθησαν 434 γυναίκες ηλικίας 18-40 ετών, διαπιστώνοντας ότι περίπου οι μισές από αυτές υπέφεραν από πόνο στο αιδοίο.

Κατά τη διάρκεια της μελέτης, οι γυναίκες ρωτήθηκαν για τα ρούχα που επέλεγαν στην καθημερινότητά τους, καθώς και για τις συνήθειες σχετικά με την περιποίηση στην περιοχή του μπικίνι.

Όπως αποδείχθηκε, οι γυναίκες που έκαναν αποτρίχωση γύρω από τα εξωτερικά γεννητικά όργανα ήταν 74% πιθανότερο να έχουν εξωτερικές αμυχές, σχισίματα και κοψίματα, σε σχέση με εκείνες που αποτρίχωναν μόνο τη γραμμή του μπικίνι.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Αναδρομικά έως 3.500 ευρώ και αυξήσεις συντάξεων: Ποιοι πληρώνονται

Πανελλήνιες 2026: Θέματα, Λύσεις, Αποτελέσματα και Bάσεις στο google

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία