vroxes
ΖΑΧΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ | ΙΝΤΙΜΕ
Έρχεται κακοκαιρία το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου - Η πρόβλεψη του Κλ. Μαρουσάκη

Την πρόβλεψή του για τον καιρό το υπόλοιπο του Οκτωβρίου κάνει ο Κλέαρχος Μαρουσάκης αναφέρονται ότι μέχρι τις 15 δεν αναμένεται αλλαγή, ωστόσο δεν αποκλείεται κακοκαιρία στο τελευταίο δεκαήμερο.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης ανέφερε ότι μέχρι τις 15 Οκτωβρίου δεν αναμένεται αλλαγή στον καιρό, ωστόσο δεν αποκλείεται κακοκαιρία στο τελευταίο δεκαήμερο. Συγκεκριμένα, ο μετεωρολόγος του Open ανέφερε πως προς το παρόν τα στοιχεία δείχνουν πως το τελευταίο 10ήμερο του Οκτώβρη θα μας επισκεφθεί μία σημαντική, κατά πάσα πιθανότητα, κακοκαιρία. «Ενδείξεις για σοβαρή μεταβολή του καιρού το τελευταίο δεκαήμερο του Οκτωβρίου» ανέφερε. 

Ο καιρός το Σαββατοκύριακο 

Ενδιαφέρον βέβαια έχει η πρόγνωση του καιρού για το Σάββατο και την Κυριακή των εκλογών. 

Το Σάββατο 7 Οκτωβρίου προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Τις πρώτες πρωινές ώρες στην κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές ή όμβρους. Η ορατότητα τις πρωινές και τις βραδινές ώρες στα δυτικά και τα βόρεια θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και στο Αιγαίο 4 με 6 μποφόρ.
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση κυρίως στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά και θα φτάσει τους 25 με 27 και κατά τόπους τους 28 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή 8 Οκτωβρίου η ΕΜΥ προβλέπει γενικά αίθριο καιρό με αραιές νεφώσεις στα νότια πρόσκαιρα πιο πυκνές στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και στα βόρεια.

Η ορατότητα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους περιορισμένη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 και βαθμιαία στα βόρεια 6 μποφόρ με περαιτέρω ενίσχυση τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Τέλος για τη Δευτέρα 9 Οκτωβρίου στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός. Στις υπόλοιπες περιοχές λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες τις πρωινές ώρες στα βορειοανατολικά και τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες στα κεντρικά και νότια ηπειρωτικά με πιθανότητα σποραδικών βροχών στα ανατολικά ηπειρωτικά και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στα δυτικά 4 με 6 και στα ανατολικά 5 με 7 και στο Αιγαίο πιθανώς τοπικά 8 μποφόρ με εξασθένηση από το απόγευμα.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει πτώση κυρίως στα κεντρικά και τα βόρεια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα