Παγώνη
Σπάνιες πληροφορίες για τη ζωή της ανέφερε η Ματίνα Παγώνη

Στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη!» μίλησε η Ματίνα Παγώνη σχετικά με άγνωστες πληροφορίες από τη ζωή της, καθώς και για τις σχέσεις με τη μαφία που είχε εν αγνοία της.

Η ιατρική

Για τα περιστατκά με κορονοϊό που συνάντησε μέσα στα νοσοκομεία δήλωσε: «Τις πρώτες μέρες του κοροναϊού πιεστήκαμε πάρα πολύ. Έχω δει να παίζουν ξύλο στο νοσοκομείο. Έχουν δείρει γιατρό μέχρι και μέσα στην κλινική. Μπήκαν μια φορά και μέσα στο γραφείο μου αλλά το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία».

«Θυμάμαι έντονα τον πατέρα μου διασωλημένο στη ΜΕΘ μετά από τροχαίο. Ήμουν πολύ μικρή και μπήκα μέσα, επτά ετών. Τότε είπα πως τα παιδιά δεν πρέπει να μπαίνουν στο νοσοκομείο και εκεί είπα ”θα γίνω γιατρός» δήλωσε η Ματίνα Παγώνη για το λόγο που την ώθησε να γίνει γιατρός.

Οι επαφές με τη μαφία

«Στις σπουδές μου στη Νάπολη είχα επαφές με τη μαφία αλλά δεν το ήξερα. Μου έκλεψαν τα κοσμήματα, το είπα στη σινιόρα που με φιλοξενούσε και μια ώρα μετά ήταν στη θέση τους», σημείωσε.

«Δεν έχουμε κοινά ενδιαφέροντα με τον σύζυγό μου. Εκείνος γράφει βιβλία, εγώ ασχολούμαι με τα συνδικαλιστικά και δεν το θέλει καθόλου. Ήταν συνειδητή επιλογή να μην έρθει ένα παιδί στη ζωή μου. Έχω μια άλλη κουλτούρα που ίσως και να μην είναι σωστή. Το να βλέπω γύρω μου να δουλεύουν όλοι από το πρωί μέχρι το βράδυ και να μεγαλώνουν τα παιδιά οι συγγενείς, δεν είναι αυτό που θέλω» επεσήμανε για τη σχέση με τον σύζυγό της.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Φοιτητές στο πανεπιστήμιο Κολούμπια
Το σύνδρομο της κοινωνικής πολυοργανικής ανεπάρκειας
Δεν φταίνε οι ανεξέλεγκτες και βίαιες εκδηλώσεις της απόγνωσης και του πανικού που αισθάνονται τα παιδιά μπροστά σ’ ένα μέλλον που ξέρουν ότι δεν...
Το σύνδρομο της κοινωνικής πολυοργανικής ανεπάρκειας