Ένα νέο περιστατικό βίας με θύμα ανήλικο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη και συγκεκριμένα στην περιοχή της Λητής, όπου λίγο πριν από τις 10 το βράδυ ένας 17χρονος δέχθηκε επίθεση από ομάδα ατόμων.
Ο νεαρός καθόταν με την παρέα του, σε πλατεία της περιοχής, όταν ξαφνικά τους πλησίασαν άγνωστοι και τους επιτέθηκαν για άγνωστο λόγο. Από τα χτυπήματα τραυματίστηκε ο 17χρονος, χωρίς όμως να χρειαστεί να μεταφερθεί για τις πρώτες βοήθειες σε νοσοκομείο.
Είχε προηγηθεί λίγες ώρες νωρίτερα, στις 2.30 το μεσημέρι, άλλο επεισόδιο εις βάρος ανήλικου, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Επρόκειτο για 17χρονο μαθητή που δέχθηκε επίθεση από άγνωστα άτομα έξω από λύκειο στην οδό Χριστοπούλου. Οι δράστες τον χτύπησαν με κλωτσιές και μπουνιές και χρειάστηκε να μεταφερθεί για προληπτικούς λόγους σε νοσοκομείο.
Και τα δύο περιστατικά ερευνώνται από τα αρμόδια αστυνομικά τμήματα.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Έκτακτο επίδομα έως 1.700 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα
Η πιο εύκολη Πιστοποίηση Αγγλικών στην Ελλάδα σε 2 ημέρες στα χέρια σου - Δίνεις από το σπίτι σου
Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 6/12
Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ
Alfavita Newsroom