Thumbnail
«Θα την σκότωνε», υποστήριξε γειτόνισσα του ζευγαριού που βοήθησε να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης

Περισσότερες λεπτομέρειες βλέπουν το φως της δημοσιότητας αναφορικά με το μαρτύριο που ζούσε η 22χρονη στα χέρια του 28χρονου συζύγου της, ο οποίος συνελήφθη και κατηγορείται σε βαθμό κακουργήματος για τα βασανίστηρια, στα οποία υπέβαλε την νεαρή κοπέλα την οποία κρατούσε φυλακισμένη στον Βόλο μαζί με την 2,5 ετών κόρη της.

«Θα την σκότωνε» δήλωσε το πρωί της Κυριακής μια από τις γυναίκες που βοήθησαν στο να μπει τέλος στο μαρτύριο της 22χρονης. Σύμφωνα με την ίδια το 2,5 ετών παιδί που ήταν στην αγκαλιά της γεμάτης αίματα μητέρας του το βράδυ της Πέμπτης όταν αποκαλύφθηκε η τραγική ιστορία, φώναζε «μαμά-μαμά» όταν τους σώσαμε. Η γυναίκα αυτή καταγγέλλει, μάλιστα, ότι ο 28χρονος «είχε σηκώσει χέρι και στο παιδί».

Ενδεικτικό του νοσηρού τρόπου με τον οποίο αντιμετώπιζε την 22χρονη ο σύζυγός της ήταν το γεγονός, σύμφωνα με την ΕΡΤ, ότι είχε βάλει κάμερα προκειμένου μέσω εφαρμογής στο κινητό του να παρακολουθεί κάθε κίνησή της ακόμα και όταν αυτός έλειπε από το σπίτι και ήταν στην εργασία του.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σκηνές έντασης στη Βουλή μπροστά σε μαθητές: «Μάσα», «γυμνοσάλιαγκας», «τσαμπατζού»

Έκτακτο επίδομα 200 ευρώ για το Πάσχα – Μέχρι πότε οι αιτήσεις

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

daskala
Απόλυση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού: Η υπόθεση που φωτίζει τα αδιέξοδα των χαμηλόμισθων εκπαιδευτικών
Αναπληρωτές χωρίς ανάσα: Μισθοί επιβίωσης και απαγόρευση συμπληρωματικού εισοδήματος
Απόλυση αναπληρώτριας εκπαιδευτικού: Η υπόθεση που φωτίζει τα αδιέξοδα των χαμηλόμισθων εκπαιδευτικών
φοιτητές
Πανελλαδικές εξετάσεις: Η ανισότητα δεν γράφεται στον πίνακα – αλλά στα μητρώα εισαγωγής
Η κοινωνική ανισότητα βρίσκει πάντα τρόπο να μπαίνει στη σχολική αίθουσα.
Πανελλαδικές εξετάσεις: Η ανισότητα δεν γράφεται στον πίνακα – αλλά στα μητρώα εισαγωγής
Συμπεριφορά παιδιών
Περί συμπεριφορών
Θα ήταν προτιμότερο αυτή η συζήτηση να γινόταν σε ένα λιγότερο φορτισμένο συναισθηματικά πλαίσιο.
Περί συμπεριφορών