xylodarmos
«Έχω φτάσει πολλές φορές στον θάνατο» είπε στους αστυνομικούς η 22χρονη

Σοκ προκαλούν τα στοιχεία που γίνονται γνωστά για την υπόθεση μιας 22χρονης που ζούσε φυλακισμένη στον Βόλο.

Ο σύζυγός της την κρατούσε κλειδωμένη επί δύο χρόνια και ξεκίνησε να τη χτυπά όταν έμαθε πως είναι έγκυος σε κορίτσι και όχι σε αγόρι.

Η 22χρονη γυναίκα ήρθε στον Βόλο το 2021 και μετά τον γάμο της με τον 28χρονο, αυτός της απαγόρευσε κάθε επαφή με τον έξω κόσμο.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το gegonota.news, ο άνδρας την ξυλοκόπησε πρώτη φορά άγρια όταν έγινε γνωστό το φύλο του παιδιού γιατί δεν ήθελε κορίτσι.

Όταν γεννήθηκε το παιδί, ζούσαν πέντε μήνες με κλειστά παντζούρια. Μητέρα και βρέφος δεν έβλεπαν το φως του ήλιου. Στην αυλή και μόνο στην αυλή τους επιτρεπόταν να βγουν, μετά από πέντε μήνες.

Το ξύλο ήταν καθημερινό και ανελέητο και δεν επιτρεπόταν στη μητέρα ούτε να επισκεφθεί γιατρό για τα εμβόλια του παιδιού, ούτε να καλέσει γιατρό στο σπίτι. Τα ψώνια έκανε ο 28χρονος, που εργαζόταν ποτέ σε οικοδομή και πότε σε κτηνοτροφικές εργασίες.

Το βράδυ της Πεμπτης και ενώ η γυναίκα ούρλιαζε, αποφάσισε μετά από τα αλλεπάλληλα επεισόδια βίας και ξυλοδαρμών να κινητοποιηθεί η γειτονιά. Οι γείτονες πήγαν έξω από το σπίτι και χτυπούσαν τις πόρτες, ενώ κάλεσαν την αστυνομία. Μόλις ο 28χρονος κατάλαβε πως δεν επρόκειτο για απειλή άνοιξε την πίσω πόρτα για να το σκάσει και οι γείτονες τον σταμάτησαν και τον ακινητοποίησαν μέχρι να φτάσει το περιπολικό.

Προσπάθησε να τη στραγγαλίσει

Οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και όταν μπήκαν μέσα στο σπίτι είδαν ένα ανθρώπινο κουβάρι σε μια γωνία. Ήταν η μητέρα με την δίχρονη κόρη της.

Η μητέρα που είχε πάρει αγκαλιά το παιδί της ήταν μέσα στα αίματα και με σημάδια που παρέπεμπαν σε στραγγαλισμό. Αμέσως κλήθηκε ασθενοφόρο και η γυναίκα με το παιδί μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο. Η 22χρονη δεν ήξερε ελληνικά και με την βοήθεια ενός ομοεθνή της εξήγησε σε γιατρούς και αστυνομικούς ότι την πρόλαβαν λίγο πριν την δολοφονήσει με στραγγαλισμό.

«Έχω φάει σκληρότερο ξύλο, έχω φτάσει πολλές φορές στον θάνατο. Με απειλούσε πως εάν το σκάσω για την Αλβανία θα έρθει να σκοτώσει τους γονείς μου», είπε στην κατάθεσή της και περιέγραψε τον σύζυγό της σαν έναν άνθρωπο που ακολουθούσε μαφιόζικους κανόνες.

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποκάλυψη alfavita.gr: Τροχαίο σοκ με ΚΤΕΛ γεμάτο φοιτητές - «Αποκοιμήθηκε ο οδηγός»

Μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών 2026: Τις επόμενες εβδομάδες η ανακοίνωση - Πώς διαμορφώνεται ο αριθμός

Αλλαγές κορυφής στην εκπαίδευση της Αττικής: Χηρεύουν 3 θέσεις "κλειδιά"

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χαρτζουλάκης
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
«Η συμμετοχή στις συλλογικές αποφάσεις βαφτίζεται «παράβαση καθήκοντος».  Ενώ ανοίγει η συζήτηση της άρσης της μονιμότητας στο Δημόσιο, δηλαδή...
Συνέντευξη του διωκόμενου καθηγητή Δημήτρη Χαρτζουλάκη: "Μας περνάνε πειθαρχικό για να επιβάλλουν σιωπή στα σχολεία σε ένα φόντο φτώχειας και πολέμου"
εκπαιδευτικός
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον
Η ενσυναίσθηση είναι κάτι βαθύ: απαιτεί κατανόηση, παρατήρηση και συναισθηματική ωριμότητα, πράγματα που δεν είναι εύκολα, ειδικά για ένα παιδί.  
Η ενσυναίσθηση στο σχολικό περιβάλλον