Εκλογές
Υποψήφιος… με το ζόρι

Λίγες μέρες πριν τις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου, έγινε γνωστό ένα από τα εκλογικά μεγαλύτερα ευτράπελα που έχουμε ακούσει ποτέ, όπως το κατήγγειλε ο πρωταγωνιστής, Τριαντάφυλλος Κοροβανίδης, στην εφημερίδα ΕΙΔΗΣΕΙΣ του Κιλκίς.

Ο κάτοικος του Μαυρονερίου Κιλκίς κατήγγειλε ότι είναι υποψήφιος με το ζόρι. Συγκεκριμένα, ο κ. Κοροβανίδης ισχυρίζεται πως έδωσε την ταυτότητά του στον πρόεδρο της Κοινότητάς του για να είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, και τελικά ανακάλυψε μετά την επικύρωση των ψηφοδελτίων από το Πρωτοδικείο Κιλκίς, πως είναι υποψήφιος με τον αντίπαλο συνδυασμό, αυτόν του υποψήφιου δημάρχου Θεόδωρου Βαφειάδη!

Μάλιστα, η υποψηφιότητά του επικυρώθηκε με μια υπεύθυνη δήλωση που φέρει πλαστογραφημένη -όπως καταγγέλλει- την υπογραφή του, με το γνήσιο της υπογραφής να έχει γίνει από τον πρόεδρο άλλης κοινότητας, των Θεοδοσίων, τον οποίο δεν γνωρίζει, με την κοινότητα αυτή να βρίσκεται στην άλλη άκρη του δήμου Κιλκίς, στην οροσειρά των Κρουσίων και την οποία δεν έχει επισκεφθεί ο κάτοικος του Μαυρονερίου! Και τώρα ο κ. Κοροβανίδης ζητά από φίλους και συγγενείς να μην ψηφίσουν τον συνδυασμό Βαφειάδη, στο ψηφοδέλτιο του οποίου βρίσκεται το όνομά του, αλλά αυτόν του δημάρχου Κυριακίδη!

«Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου να μη με ψηφίσουν»

«Ύστερα από την έκδοση των ψηφοδελτίων και από συζητήσεις φίλων, κατάλαβα πως είμαι υποψήφιος σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Μαυρονερίου με το συνδυασμό του κ. Βαφειάδη, πράγμα το οποίο δεν επιθυμούσα. Παραπλανήθηκα δίνοντας την ταυτότητά μου στον τοπικό σημερινό πρόεδρο της κοινότητάς μας, ο οποίος με διαβεβαίωσε πως θα είμαι υποψήφιος στο συνδυασμό του δημάρχου κ. Κυριακίδη που επιθυμούσα. Αφού διαπίστωσα πως είμαι υποψήφιος σε συνδυασμό που δεν επιθυμούσα, πήγα στο Πρωτοδικείο Κιλκίς και ζήτησα να δω με ποιον τρόπο επικυρώθηκε η υποψηφιότητά μου. Διαπίστωσα ότι καταθέσανε υπεύθυνη δήλωση εκ μέρους μου εν αγνοία μου, την οποία ποτέ δεν υπέγραψα και επικύρωσα. Η θεώρηση του γνησίου της υπογραφής, την οποία ποτέ δεν έθεσα, φέρεται να έχει γίνει από τον πρόεδρο της κοινότητας, Λάζαρο Τσαχουρίδη, τον οποίο δεν γνωρίζω. Για όλες τις παραπάνω έκνομες ενέργειες θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη για την προάσπιση των νόμιμων συμφερόντων μου και την εξακρίβωση της αλήθειας. Ενημερώνω τους φίλους και συγγενείς μου, παρόλο που βρίσκομαι στο ψηφοδέλτιο του Βαφειάδη, να μην με ψηφίσουν. Στηρίζω το συνδυασμό του νυν δημάρχου Δ. Κυριακίδη».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Τι ήταν ο «παιδοτρίβης» στην Αρχαία Ελλάδα;

Νέο Προσκλητήριο Προσλήψεων Εκπαιδευτών Ενηλίκων: Αφορά όλα τα πτυχία ΑΕΙ-ΤΕΙ - Πιστοποιηθείτε άμεσα

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 3/9

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: «Η Α΄ φάση προσλήψεων των αναπληρωτών θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί… χθες»
«Η κυβέρνηση προχώρησε και φέτος σε μόνιμους διορισμούς αφήνοντας όμως χιλιάδες λειτουργικά κενά», σημειώνει ο Τομέας Παιδείας του ΠΑΣΟΚ
ΠΑΣΟΚ: «Η Α΄ φάση προσλήψεων των αναπληρωτών θα έπρεπε να έχει ολοκληρωθεί… χθες»
amfitheatro
Αδειοδότηση σε μη κρατικά ΑΕΙ: Τι κρύβεται πίσω από τους «θριαμβολογικούς» τίτλους
ΠΟΣΔΕΠ: «Με ποια απλή λογική αποτελεί αναβάθμιση μια νέα Σχολή με ελάχιστα μέλη ΔΕΠ και χαμηλό όριο εισαγωγής;»
Αδειοδότηση σε μη κρατικά ΑΕΙ: Τι κρύβεται πίσω από τους «θριαμβολογικούς» τίτλους
βουλή
Βουλή: Live η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Αντιπαροχή
Κοινωνική Αντιπαροχή - LIVE: Ξεκινά η επεξεργασία του νομοσχεδίου στη Βουλή για φθηνές κατοικίες και ενίσχυση τριτέκνων & ΑμεΑ
Βουλή: Live η επεξεργασία του νομοσχεδίου για την Κοινωνική Αντιπαροχή