Μάσκες στα αεροπλάνα
Αυτό είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα σε ένα αεροσκάφος – Tι λέει αεροσυνοδός για την καθαριότητα

Κανείς μας δεν έχει την ψευδαίσθηση ότι τα αεροπλάνα λάμπουν από καθαριότητα, αλλά η αλήθεια είναι ότι σοκαριστήκαμε όταν μάθαμε ποιο είναι το πιο βρώμικο σημείο μέσα σε αυτά.

Μια Αμερικανίδα αεροσυνοδός αποκάλυψε τη μία περιοχή σε ένα επιβατικό αεροπλάνο η οποία είναι πιο βρώμικη ακόμα και από τις τουαλέτες του. Ο λόγος είναι το συγκεκριμένο σημείο «δεν καθαρίζεται ποτέ».

Η αεροσυνοδός Brenda Orelus, από το Μαϊάμι, γνωστή ως Flight Bae B στο TikTok, είπε ότι σε αντίθεση με τις τουαλέτες του αεροπλάνου, οι οποίες πριν και μετά από κάθε πτήση καθαρίζονται, οι τσέπες στο πίσω μέρος των καθισμάτων είναι γεμάτες με «μικρόβια» και είναι πάντα βρόμικες!

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Daily Mail, η Αμερικανίδα Brenda Orelus, αεροσυνοδός με 98.000 ακόλουθους στο TikTok, είπε σε βίντεο που ανέβασε ότι επιβάτες αποβιβάζονται, αλλά αφήνουν στις τσέπες των καθισμάτων τους, από τρόφιμα μέχρι χρησιμοποιημένα χαρτομάντιλα και βρώμικες πάνες…

«Γνωρίζατε ότι οι τσέπες στο πίσω μέρος των καθισμάτων είναι η πιο βρώμικη επιφάνεια του αεροσκάφους; Είναι πιο βρώμικες από τις τουαλέτες, από τα μαξιλάρια των καθισμάτων και από τα τραπέζια των δίσκων», είπε η Brenda ή αλλιώς Flight Bae B, όπως αυτοαποκαλείται στο TikTok.

«Δεν καθαρίζονται ποτέ. Εκτός κι αν κάποιος κάνει εμετό…», λέει.

Η αεροσυνοδός είπε ότι οι καθαριστές αεροσκαφών θα βγάλουν τα σκουπίδια και άλλα αντικείμενα, αλλά δεν θα καθαρίσουν τις τσέπες των καθισμάτων.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Προσοχή! Σβήστε αμέσως αυτές τις εφαρμογές από το κινητό σας

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 4/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα