fagito_aerp
Τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες!

Το ταξίδι με το αεροπλάνο, ειδικά αν είναι πολύωρο, μπορεί να αποδειχθεί μεγάλο… βάσανο! Η άνεση είναι περιορισμένη και οι «ενοχλητικοί» συνεπιβάτες ενδέχεται να κάνουν τις ώρες να περάσουν εξαιρετικά αργά.

Παλιότερα, διάσημοι σεφ, όπως ο Γκόρντον Ράμσεϊ, έχουν δηλώσει ότι δεν τρώνε ποτέ το φαγητό που σερβίρουν στα αεροπλάνα. Όπως λέει ο ίδιος, σύμφωνα με την Daily Mail, το φαγητό αυτό στην καλύτερη περίπτωση απλά… τρώγεται, ενώ στη χειρότερη είναι απαίσιο, μισό-μαγειρευμένο και βρώμικο.

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, τα γεύματα παρασκευάζονται μαζικά, περίπου 12 με 72 ώρες πριν, ενώ δεν είναι απίθανο να κρατούνται στο ψυγείο έως και πέντε μέρες!

Επιπλέον, η… συναρμολόγηση του δίσκου με σαλάτες, γλυκά, ψωμάκια, μαχαιροπίρουνα και χαρτοπετσέτες γίνεται στο… πάτωμα.

Πρόσφατα μία αεροσυνοδός –ο άνθρωπος δηλαδή που ξέρει περισσότερο από όλους τα “μυστικά” των πτήσεων- αποκάλυψε τι δεν πρέπει να κάνουμε ποτέ πριν και κατά τη διάρκεια των ταξιδιών με αεροπλάνο.

Η Leysha Perez, δίνει τις συμβουλές της σε ένα βίντεο στο TikTok, που έχει 25.000 προβολές, και ξεκινά με το ότι δεν χρησιμοποιεί ποτέ τα μαξιλάρια και τις κουβέρτες που παρέχουν οι αεροπορικές εταιρείες στους επιβάτες στα μεγάλα ταξίδια.

Επίσης, η αεροσυνοδός συνιστά να μην «πολυτρώτε» τα γεύματα που προσφέρουν οι αεροπορικές γιατί «περιέχουν πολλά συντηρητικά, είναι υψηλά σε νάτριο και άρα όχι πολύ καλά για την υγεία σας».

Σε άλλα βίντεο τη, όπως αναφέρει η New York Post, η αεροσυνοδός έχει μοιραστεί με τους followers της ότι δεν τρώει τον πάγο από τα ποτά στο αεροπλάνο, δεν χρησιμοποιεί την ειδική θήκη στις πλάτες των καθισμάτων, δεν περπατάει ποτέ ξυπόλητη στην καμπίνα και δεν αγγίζει τίποτα στις τουαλέτες με γυμνά χέρια.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα