Κακοκαιρία Καρδίτσα α
ΚΥΔΩΝΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/INTIME NEWS
Εκτάκτως πρέπει να μεταφερθεί στο νοσοκομείο εγκλωβισμένη έγκυος στην περιοχή του Παλαμά

Άμεση κρίνεται η ανάγκη για μεταφορά εγκλωβισμένης εγκύου στο νοσοκομείο, στο Βλοχό Καρδίτσας, σύμφωνα με εθελόντρια της ΕΜΑΚ.

Η εθελόντρια της ΕΜΑΚ, Ειρήνη Δήμου, μιλώντας στο Open τονίζει ότι είναι άμεση ανάγκη να μεταφερθεί από την ΕΜΑΚ η έγκυος που κινδύνευσε από την κακοκαιρία Daniel.

Ανάγκη άμεσης μεταφοράς

«Μόλις επικοινώνησαν μαζί μου, υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, πρέπει οπωσδήποτε να κατεβεί το ελικόπτερο να πάρει την εγκυμονούσα, είναι κρίσιμη η κατάστασή της. Βρίσκεται στην καφετέρια Franklin, στο κέντρο του Παλαμά. Γυναικολόγος μάς ενημέρωσε ότι πρέπει να μεταφερθεί τώρα – χθες για την ακρίβεια – στο νοσοκομείο. Δεν είναι γιατρός μαζί της προσπαθούν και επικοινωνούν από το τηλέφωνο», τόνισε.

Νωρίτερα, η εθελόντρια μίλησε ξανά στο Open και είχε επισημάνει ότι «χθες το βράδυ με την ΕΜΑΚ μάς έγινε μία έκκληση από τον Παλαμά από μία έγκυο η οποία κινδύνευε από αφυδάτωση και περίπου 3 η ώρα το πρωί κατάφερε γιατρός που με κάλεσε να προσεγγίσουν και να την ενυδατώσουν με ορό. Η ΕΜΑΚ ξεκίνησε την επιχείρηση κατά τις 23.30 μ.μ. και κατάφερε να φτάσει με βάρκα στο σημείο στις 3.00 π.μ. για να την ενυδατώσουν με ορό. Είναι η γιατρός μαζί της, έχει ενυδατωθεί με ορούς. Δε γινόταν να μεταφερθεί με βάρκα».

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα