Τέσσερα άτομα βρίσκονται από το μεσημέρι εγκλωβισμένα στο κτίριο της Αρχιτεκτονικής σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας στο Πεδίον του Άρεως στον Βόλο.
Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, οι άνδρες παρότι έχουν ειδοποιήσει την Πολιτική Προστασία, ακόμα δεν έχει γίνει επιχείρηση μεταφοράς τους. Οι τέσσερις φύλακες έχουν εγκλωβιστεί στον πρώτο όροφο του κτιρίου καθώς το ισόγειο έχει πλημμυρίσει και η στάθμη του νερού ανεβαίνει συνεχώς.
Δεν υπάρχει τροφή και νερό διαθέσιμα και αναμένουν την άμεση παρέμβαση των Αρχών για να οδηγηθούν στα σπίτια τους με ασφάλεια.
Ο εξωτερικός χώρος του Πανεπιστημίου είναι πλημμυρισμένος με το ύψος του νερού να ξεπερνά το ένα μέτρο.
Χωρίς ρεύμα και νερό ο Βόλος
Ο δήμαρχος σε συνεργασία με την Πυροσβεστική υπηρεσία και την Πολιτική Προστασία απεγκλώβισε άτομα που έπρεπε να μεταφερθούν σε ασφαλείς προορισμούς.
Παράλληλα, δήλωσε ότι όλη η πόλη δεν έχει ρεύμα και νερό, καθώς χωρίς ηλεκτροδότηση δεν μπορούν να τεθούν σε λειτουργία οι αντλίες της ύδρευσης.
Όλες οι σημαντικές ειδήσεις
ΑΣΕΠ: Προ των πυλών τρεις νέοι διαγωνισμοί με 5.200 θέσεις
Νέο market pass για 40 ευρώ κάθε μήνα χωρίς αίτηση
Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google
Alfavita Newsroom