ΠΙΝΑΚΑΣ
Ενημέρωση αιρετών ΔΑΚΕ για την 27η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας

Ενημέρωση για τα θέματα συζήτησης της σημερινής συνεδρίασης ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας, κάνουν οι αιρετοί της ΔΑΚΕ.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «με την έναρξη της συζήτησης θέσαμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων το ζήτημα με το email που εστάλη στις συναδέλφους μουσικούς χωρίς απόφαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Η διευθύντρια εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε πως έγινε εκ παραδρομής και χωρίς πρόθεση να αντιμετωπιστούν άνισα οι συνάδελφοι μουσικοί».

Αναλυτικά η ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΑΚΕ 27ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ(28-8-2023)

Σας ενημερώνουμε πως έγινε σήμερα η 27η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας. Με την έναρξη της συζήτησης θέσαμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων το ζήτημα με το email που εστάλη στις συναδέλφους μουσικούς χωρίς απόφαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε!Η διευθύντρια εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε πως έγινε εκ παραδρομής και χωρίς πρόθεση να αντιμετωπιστούν άνισα οι συνάδελφοι μουσικοί. 

Δεσμεύτηκε πως όλες οι ειδικότητες θα αντιμετωπιστούν ισότιμα στη συμπλήρωση του ωραρίου τους και με απόλυτα συναδελφική διάθεση!

Όλα αυτά ειπώθηκαν και στα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Α' Αθήνας που έκαναν παρέμβαση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου!

1. Στη συνέχεια το συμβούλιο προχώρησε στα θέματα ημερήσιας διάταξης και εξέτασε τις ενστάσεις επί των πινάκων συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου των κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86 & ΠΕ91. Ικανοποιήθηκαν όλες οι ενστάσεις που αντικειμενικά μπορούσαν να ικανοποιηθούν εκτός από μία που δεν είχε καμία τέτοια δυνατότητα!

2.Οριστικοποιήθηκαν έτσι μετά τις ενστάσεις οι πίνακες συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86 & ΠΕ91.

3.Στη συνέχεια έγινε ο προσδιορισμός των εναπομείναντων κενών μετά τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86& ΠΕ91 και οι προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ08 & ΠΕ91 στη Γενική Αγωγή με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ και αποσπάσεις εντός του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας!

Οι Αιρετοί της ΔΑΚΕ και όλων των συναδέλφων στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Χρήστος Τρανός (τακτικός αιρετός)

Τηλέφωνο επικοινωνίας:6940026340
email:[email protected]
email2:[email protected]
Αγγελική Γκάγκαρη(αναπληρωματική αιρετός)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6972394453
email:[email protected]

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γαζα
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»
Κι όταν, στα δύσκολα, συρρικνώνομαι κι αναζητώ την αγκαλιά, τις δίχως προϋποθέσεις, πιο αφειδώλευτης αγάπης κι όταν τις νύχτες του χειμώνα, βρέχει...
Τα πιο αβάσταχτα «μαμά»