ΠΙΝΑΚΑΣ
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ενημέρωση αιρετών ΔΑΚΕ για την 27η συνεδρίαση ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας

Ενημέρωση για τα θέματα συζήτησης της σημερινής συνεδρίασης ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας, κάνουν οι αιρετοί της ΔΑΚΕ.

Όπως αναφέρουν, μεταξύ άλλων, «με την έναρξη της συζήτησης θέσαμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων το ζήτημα με το email που εστάλη στις συναδέλφους μουσικούς χωρίς απόφαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε. Η διευθύντρια εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε πως έγινε εκ παραδρομής και χωρίς πρόθεση να αντιμετωπιστούν άνισα οι συνάδελφοι μουσικοί».

Αναλυτικά η ενημέρωση

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΙΡΕΤΩΝ ΔΑΚΕ 27ης ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗΣ ΠΥΣΠΕ Α' ΑΘΗΝΑΣ(28-8-2023)

Σας ενημερώνουμε πως έγινε σήμερα η 27η συνεδρίαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας. Με την έναρξη της συζήτησης θέσαμε ως εκπρόσωποι των εργαζομένων το ζήτημα με το email που εστάλη στις συναδέλφους μουσικούς χωρίς απόφαση του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας και την αναστάτωση που δημιουργήθηκε!Η διευθύντρια εκπαίδευσης μας διαβεβαίωσε πως έγινε εκ παραδρομής και χωρίς πρόθεση να αντιμετωπιστούν άνισα οι συνάδελφοι μουσικοί. 

Δεσμεύτηκε πως όλες οι ειδικότητες θα αντιμετωπιστούν ισότιμα στη συμπλήρωση του ωραρίου τους και με απόλυτα συναδελφική διάθεση!

Όλα αυτά ειπώθηκαν και στα μέλη των Δ.Σ. των Συλλόγων της Α' Αθήνας που έκαναν παρέμβαση κατά τη διάρκεια του συμβουλίου!

1. Στη συνέχεια το συμβούλιο προχώρησε στα θέματα ημερήσιας διάταξης και εξέτασε τις ενστάσεις επί των πινάκων συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου των κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86 & ΠΕ91. Ικανοποιήθηκαν όλες οι ενστάσεις που αντικειμενικά μπορούσαν να ικανοποιηθούν εκτός από μία που δεν είχε καμία τέτοια δυνατότητα!

2.Οριστικοποιήθηκαν έτσι μετά τις ενστάσεις οι πίνακες συμπλήρωσης υποχρεωτικού ωραρίου εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86 & ΠΕ91.

3.Στη συνέχεια έγινε ο προσδιορισμός των εναπομείναντων κενών μετά τη συμπλήρωση του υποχρεωτικού ωραρίου των κλάδων ΠΕ06,ΠΕ11,ΠΕ86& ΠΕ91 και οι προσωρινές τοποθετήσεις εκπαιδευτικών κλάδων ΠΕ08 & ΠΕ91 στη Γενική Αγωγή με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΠΕ και αποσπάσεις εντός του ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας!

Οι Αιρετοί της ΔΑΚΕ και όλων των συναδέλφων στο ΠΥΣΠΕ Α' Αθήνας: Χρήστος Τρανός (τακτικός αιρετός)

Τηλέφωνο επικοινωνίας:6940026340
email:[email protected]
email2:[email protected]
Αγγελική Γκάγκαρη(αναπληρωματική αιρετός)
Τηλέφωνο επικοινωνίας:6972394453
email:[email protected]

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Αποτελέσματα Κοινωνικού Τουρισμού: Όλη η λίστα όσων δικαιούνται Voucher

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φυματίωση
Μικρόβια στα νοσοκομεία: Η εικόνα στην Ευρώπη ανησυχεί τους ειδικούς
Ανησυχία προκαλούν τα νεότερα δεδομένα για την εξάπλωση ανθεκτικών μικροβίων στα ευρωπαϊκά νοσοκομεία, με την Ελλάδα να βρίσκεται στο επίκεντρο...
Μικρόβια στα νοσοκομεία: Η εικόνα στην Ευρώπη ανησυχεί τους ειδικούς
Μετρό, ΣΤΑΣΥ
Πρόωρο «ρολό» στη Γραμμή 2 του Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα απόψε και γιατί
Αναπροσαρμόζεται το ωράριο στη Γραμμή 2 του Μετρό από την Κυριακή έως την Πέμπτη
Πρόωρο «ρολό» στη Γραμμή 2 του Μετρό: Ποιοι σταθμοί θα κλείνουν νωρίτερα από σήμερα απόψε και γιατί
i_1011534294_crete-rethymno_1743x752.jpg
Το Ρέθυμνο στο επίκεντρο της ψηφιακής παιδαγωγικής: Ανοίγει η αυλαία για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΤΠΕ στην Εκπαίδευση
Ψηφιακός μετασχηματισμός στα σχολεία: Όλες οι λεπτομέρειες και οι προθεσμίες για το μεγάλο επιστημονικό ραντεβού της ΕΤΠΕ
Το Ρέθυμνο στο επίκεντρο της ψηφιακής παιδαγωγικής: Ανοίγει η αυλαία για το 9ο Πανελλήνιο Συνέδριο ΤΠΕ στην Εκπαίδευση