Thumbnail
Προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια.

Κλασική καλοκαιρινή και άκρως μεθυστική συνταγή : κόβετε το καρπούζι στη μέση, αδειάζετε την σάρκα στο μπλέντερ, τη χτυπάτε με λίγο χυμό λεμονιού και λίγη ζάχαρη.

Βάζετε την καρπουζάδα σε κανάτα σερβιρίσματος, προσθέτετε βότκα ή ρούμι κατά το δοκούν και μπόλικα παγάκια.

Μοιράζετε στους φίλους τα ποτήρια τους και η βραδιά συνεχίζεται θαυμάσια. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency GOLEARN ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση (Μόνο 10 ημέρες έμειναν για την ΑΛΛΑΓΗ!)

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα