κατσουρης
Κατέθεσε ο οπαδός που ήταν παρών στο συμβάν

Η μητέρα του αδικοχαμένου Μιχάλη Κατσουρή, που δολοφονήθηκε έξω από το γήπεδο της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη στο Mega .

Η ίδια ακόμα προσπαθεί να βρει απαντήσεις στην δολοφονία του γιου της και εξηγεί γιατί η ίδια βρέθηκε στο γήπεδο στον εντός έδρας αγώνα της ΑΕΚ με τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Όπως είπε η μητέρα του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ όταν ο Μιχάλης έφευγε για το γήπεδο με σκοπό να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ομάδα  η μητέρα του του έλεγε «Μιχάλη πρόσεχε. Φοβάμαι» και εκείνος της απαντούσε: «Μη φοβάσαι για μένα ρε μάνα! Ένα ματς θα δω!».

 «Α ρε μάνα! Να ήξερες τι γήπεδο είναι. Θα σε πάρω μια μέρα να το δεις, να το δεις» της έλεγε συνεχώς.

Και η κυρία Κατερίνα πήγε ανάμεσα σε 32.000 θεατές κι αναζητούσε το παιδί της. « «Για το παιδί μου πήγα. Για το παιδί μου. Ποτέ δεν είχα πάει. Απλά μου έλεγε «μαμά θα σε πάω μια μέρα να δεις το γήπεδο». Το κοίταγα απέναντι και νόμιζα είναι ζωντανό… γι’ αυτό πήγα.

Να δω το παιδί απέναντι. Εκεί που καθόταν, εκεί που του άρεσε για την ομάδα του. Λες και μου έλεγε «μάνα εδώ είμαι» και χειροκρότησα μια δόση για το παιδί μου, όταν μπήκε το γκολ…».

Κατάθεση οπαδού που έτρεχε δίπλα του

Σήμερα (24/08) κατέθεσε στις αρχές οπαδός της ΑΕΚ, που ήταν μπροστά την ώρα του δολοφονικού χτυπήματος.

Μιλώντας στο Mega, ανέφερε ότι οι δράστες ήταν τέσσερις και έφεραν το διακριτικό σήμα της Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Σύμφωνα με την εν λόγω μαρτυρία, οι χούλιγκαν φέρεται να είχαν περικυκλώσει τον άτυχο 29χρονο κι ένας τον χτύπησε με μαχαίρι στο χέρι.

Όπως προκύπτει από τις ίδιες αναφορές, οι δράστες ετοιμάζονταν να χτυπήσουν κι άλλη φορά τον 29χρονο, όμως εκείνη την ώρα έπεσε μία μολότοφ που έδωσε τα χρονικά περιθώρια στον ίδιο αλλά και στον εν λόγω οπαδό της ΑΕΚ να ξεφύγουν και ν' απομακρυνθούν τρέχοντας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ντμίτρι Μεντβέντεφ
Μεντβέντεφ: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει εάν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του»
«Οποιοδήποτε γεγονός μπορεί να γίνει η σπίθα», προειδοποιεί ο αντιπρόεδρος του ρωσικού Συμβουλίου Ασφαλείας
Μεντβέντεφ: «Ο Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος θα ξεσπάσει εάν ο Τραμπ συνεχίσει την παράλογη πορεία του»
katsonopoylos
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: «Κλειδώνει» η εβδομάδα 16–20 Μαρτίου
Σε εξέλιξη οι συνεδριάσεις για τα οργανικά κενά και τις αιτήσεις – Τι δείχνει το χρονοδιάγραμμα του ΚΥΣΔΕ
Μεταθέσεις εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας: «Κλειδώνει» η εβδομάδα 16–20 Μαρτίου
μαχαίρωμα στον Άγιο Παντελεήμονα
Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ-καρέ η φυγή των δραστών που επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 17χρονο (Βίντεο)
Σοκάρει η μαφιόζικη επίθεση έξω από το 41ο Λύκειο Αθηνών - Βίντεο από τη στιγμή που οι δράστες τρέπονται σε φυγή
Άγιος Παντελεήμονας: Καρέ-καρέ η φυγή των δραστών που επιτέθηκαν με μαχαίρι στον 17χρονο (Βίντεο)