αμαξιδιο
Βίντεο δείχνει τον 40χρονο με αναπηρικό αμαξίδιο και τα δύο σκυλάκια του

Ένα τραγικό περιστατικό θανατηφόρας παράσυρσης ενός 40χρονου με κινητικά προβλήματα, συνέβη το βράδυ της Κυριακής 20 Αυγούστου με υπεύθυνο έναν 87χρονο οδηγό, στη Βάρκιζα.

Όπως μεταδίδει η ΕΡΤ, ένας 87χρονος ο οποίος συνελήφθη, οδηγούσε ΙΧ και φέρεται να έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα παρασέρνοντας τον 40χρονο, ο οποίος κινούνταν με αναπηρικό ηλεκτρικό αμαξίδιο.

Ο 40χρονος κυκλοφορούσε μαζί με τα 2 σκυλιά του, όταν το αυτοκίνητο ενός 87χρονου έπεσε πάνω τους, σκοτώνοντας και τον ίδιο αλλά και τα σκυλάκια του.

Μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας είχε τραβήξει τις προηγούμενες μέρες βίντεο με τον 40χρονο, ο οποίος πήγαινε στο δρόμο με το ηλεκτρικό του αμαξίδιο και πίσω ακολουθούσαν τα σκυλάκια του, τα οποία έβγαζε βόλτα. Αυτό ήταν η καθημερινότητά του.

Οπως γράφει η ιστοσελίδα zoosos.gr η Λαμπρινή Ανδρεάδου, μέλος της Φιλοζωικής Ομάδας Βούλας, αναφερόμενη στον θάνατο του άνδρα τον οποίο είχε δει να μετακινείται μαζί με τα σκυλάκια του στην περιοχή της Γλυφάδας πριν από μερικές ημέρες, δημοσίευσε το παρακάτω βίντεο και τόνισε στα social media:

"Προσεχώς και σε διαφορετικές συνθήκες σκόπευα να γράψω ένα αφιέρωμα σχετικά με τον άνθρωπο που κυκλοφορεί με αμαξίδιο μαζί με τα 2 Σπιτς σκυλάκια του... Εθεάθη την Τετάρτη στη Γλυφάδα και έλαβα το βίντεο που τράβηξε φίλος.

Ήθελα να δείξω πως η θέληση και η αγάπη του ανθρώπου για τους τετράποδους φίλους του δεν έχει δικαιολογίες και όρια και έχει δυσκολίες. Παρόλο που οι συνθήκες δεν ευνοούσαν ούτε καν τον ίδιο για να κινείται όχι μόνο το έκανε αλλά έπαιρνε μαζί του και τα 2 σκυλάκια του όταν εμείς που δεν έχουμε κάποια αναπηρία, βαριόμαστε να βγάλουμε τα σκυλιά μας βόλτα αφού βαριόμαστε να σηκωθούμε από τον καναπέ αφήνοντας το τηλεκοντρόλ και το κινητό.

Αυτός ο άνθρωπος δεν ζει πια... Ένας ηλικιωμένος στο ύψος του Ribas απόψε με το ΙΧ του, έπεσε πάνω του σκοτώνοντας τον κύριο στο αμαξίδιο ηλικίας 40 ετών και τα 2 σκυλάκια του. Δεν γνωρίζω τα στοιχεία του, δεν χρειαζόταν αλλά ανάπηρο με 2 σκυλάκια στους δρόμους μόνο αυτόν είχα δει όλα αυτά τα χρόνια. Μακάρι να ήταν ψέμα".

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Ανακοινώθηκε το 1ο σε Ελλάδα Μοριοδοτούμενο Πανεπιστημιακό σεμινάριο στην Τεχνητή Νοημοσύνη για εκπαιδευτικούς

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 15/5

ΑΣΕΠ: Σε 2 ημέρες ΕΥΚΟΛΟ Online Proficiency χωρίς προφορικά, χωρίς έκθεση

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ
Πανελλήνιες ΓΕΛ 2024: Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου και τους υποψήφιους για το 10% χωρίς νέα εξέταση
Οδηγίες για την έκδοση του Δελτίου Εξεταζομένου των Πανελλαδικών ΓΕΛ 2024 - Τι ισχύει για τους υποψήφιους με το 10%
Πανελλήνιες ΓΕΛ 2024: Εγκύκλιος για το Δελτίο Εξεταζομένου και τους υποψήφιους για το 10% χωρίς νέα εξέταση