Κοινωνία 0

Kαμπανός για δολοφονία 29χρονου: «Χύνεται αίμα στον βωμό της βλακείας»

Γονείς Άλκη Καμπανού
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
«Συνεχίζεται ο κύκλος βίας - Χύνεται αίμα στον βωμό της βλακείας», λέει ο πατέρας του αδικοχαμένου Άλκη

Οι γονείς του Άλκη Καμπανού έχοντας ακόμα νωπές τις μνήμες του θανάτου του αδικοχαμένου γιου τους, Άλκη, άκουσαν χθες το πρωί ότι ακόμα ένα νέος άνδρας έχασε την ζωή του όντας θύμα της οπαδικής βίας.

«Κι εγώ και η σύζυγος μου συγκλονιστήκαμε όταν ακούσαμε την είδηση για την δολοφονία του Μιχάλη. Δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται ο κύκλος βίας και χάνονται ζωές για ανόητους λόγους. Ήλπιζα ότι ο Άλκης θα είναι το τελευταίο θύμα αυτής της παράλογης βίας, αλλά δυστυχώς βλέπουμε ότι συνεχίζεται», είπε χαρακτηριστικά.

Συμπλήρωσε τονίζοντας πως «έχουμε τώρα και εισαγωγή βίας από το εξωτερικό. Η φωνή μου φαίνεται δεν ήταν τόσο δυνατή. Χύνεται αίμα στο βωμό της βλακείας και της ηλιθιότητας. Είναι ανόητος λόγος το ότι κάποιος υποστηρίζει μία άλλη ομάδα και για αυτό να χάνονται ζωές. Φαίνεται ότι πρέπει να χυθεί κι άλλο αίμα για να ”ξεπλυθεί” η ανοησία ορισμένων ανθρώπων».

Μιλώντας ο κ. Καμπανός στην πρωινή εκπομπή του MEGA ανέφερε ότι κι αυτός και η σύζυγός του θα επικοινωνήσουν με τους γονείς του Μιχάλη και να τους δώσουν κουράγιο για τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Ανοιχτή επιστολή  προς τον ανώνυμο βαθμολογητή των Πανελλαδικών Εξετάσεων...

Οι 6 δεσμεύσεις Τσίπρα για την Παιδεία – Αυξήσεις στους εκπαιδευτικούς και τέλος στις Πανελλαδικές

Οι συσκευές που δεν πρέπει να συνδέετε ποτέ σε πολύπριζο – Οι ειδικοί προειδοποιούν για τον κίνδυνο πυρκαγιάς

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία