Έλενα Ακρίτα: Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τραγουδήσει η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο
«Δεν νομίζω ότι κάποιος έντεχνος είναι καλά και σώνει μεγαλύτερος καλλιτέχνης»

Για τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Ηρώδειο και τις… αντιδράσεις γύρω από αυτή τοποθετήθηκε σε ανάρτησή της στο Facebook η Έλενα Ακρίτα.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια συμπληρώνει 50 χρόνια διαρκούς κι επιτυχημένης παρουσίας στην ελληνική μουσική και θα τραγουδήσει για πρώτη φορά στο εμβληματικό Ωδείο Ηρώδου Αττικού, την Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου, σε μία συναυλία – σταθμό, μέσα από την οποία θα ενισχυθεί το φιλανθρωπικό έργο της ΕΛΕΠΑΠ.

Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ αναφέρθηκε στην Άννα Βίσση ως μια «ερμηνεύτρια με λαμπρή και μεγάλη καριέρα» και έκανε λόγο για ταμπέλες που κολλάμε με ευκολία σβήνοντας πορείες ζωής.

Η ανάρτηση που έκανε η Έλενα Ακρίτα για την Άννα Βίσση

«Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην τραγουδήσει η Άννα Βίσση στο Ηρώδειο. Ειλικρινά. Είναι μια ερμηνεύτρια με λαμπρή και μεγάλη καριέρα. Άλλωστε η συναυλία της δεν είναι παραγωγή του φεστιβάλ, εξωτερική παραγωγή είναι, αν δεν κάνω λάθος. Και συγγνώμη θα το πω όπως το σκέφτομαι, αλλά δεν νομίζω ότι κάποιος έντεχνος είναι καλά και σώνει μεγαλύτερος καλλιτέχνης. Κι αυτό δεν το λέω για τον Λεοντή, προς Θεού, που είναι εξαιρετικός συνθέτης.

Το λέω για τα ταμπελάκια που κολλάμε με μεγάλη ευκολία, διαγράφοντας πορείες ζωής. Ειδικά σε τραγουδιστές. Δηλαδή αν ζούσε η Τζένη Βάνου, ο Πάνος Γαβαλάς, η αδυναμία μου η Πόλυ Πάνου δεν θα δικαιούνταν μια βραδιά στο Ηρώδειο;», έγραψε η Έλενα Ακρίτα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ για εργαζόμενους ιδιωτικού: ΟΙ ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

thranio
Ζάκυνθος: Πάνω από 15.000 χαμένες διδακτικές ώρες λόγω ελλείψεων εκπαιδευτικών
Η ΕΛΜΕ Ζακύνθου καταγγέλλει κενά στα σχολεία και κατηγορεί τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ζακύνθου για απόκρυψη στοιχείων
Ζάκυνθος: Πάνω από 15.000 χαμένες διδακτικές ώρες λόγω ελλείψεων εκπαιδευτικών
Κατερίνα Νοτοπούλου
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής
Το ζήτημα των μεγάλων κενών και της υποστελέχωσης φέρνουν ξανά στη Βουλή βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ
Κ. Νοτοπούλου: «Στον αέρα» η Ειδική Αγωγή – Ένας στους τέσσερις εκπαιδευτικούς είναι αναπληρωτής