Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 87 ετών ο συγγραφέας και στοχαστής Στέλιος Ράμφος

Κοινωνία 0

Θλίψη στη Ξάνθη: Πέθανε ο 14χρονος που είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα

νοσοκομείο
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Πέθανε ο 14χρονος που είχε ανασυρθεί από τη θάλασσα στο Εράσμιο

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 14χρονος ο οποίος είχε ανασυρθεί χωρίς τις αισθήσεις του από τη θάλασσα στην παραλία του Ερασμίου στην Ξάνθη το πρωί της Κυριακής 23/7.

Σύμφωνα με το xanthinews.gr, ο 14χρονος διασωληνώθηκε και μεταφέρθηκε από την Ξάνθη στην Θεσσαλονίκη, το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο αργά το βράδυ δεν άντεξε και κατέληξε.

Υπενθυμίζεται πως άτυχος έφηβος εντοπίστηκε από λουόμενους και μεταφέρθηκε στην ακτή χωρίς τις αισθήσεις του.

Στο σημείο βρισκόταν μια γιατρός και ένας νοσηλευτής που έσπευσαν μαζί με άλλους λουόμενους να προσφέρουν τις πρώτες βοήθειες στον 14χρονο, κάνοντας ΚΑΡΠΑ, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Καθιερώνεται νέα σχολική αργία στις 26 Οκτωβρίου με Προεδρικό Διάταγμα

Το τέλος μιας εποχής για το Allou! Fun Park: Το Ρέντη αλλάζει πρόσωπο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία