Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Νεκρός πυροσβέστης κατά τη διάρκεια της φωτιάς στο Ωραιόκαστρο
Ο 40χρονος έχασε την ζωή του εν ώρα καθήκοντος

Συγκλονίζει η είδηση του θανάτου ενός 40χρονου πυροσβέστη, ο οποίος έχασε την ζωή του σήμερα (07/07) εν ώρα εργασίας.

Ο 40χρονος άνδρας είχε μεταβεί με άλλους πυροσβέστες το απόγευμα στη Συμμαχική Οδό στο Ωραιόκαστρο προκειμένου να σβήσει την φωτιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, κατά τη διάρκεια της επιχείρησης κατάσβεσης της φωτιάς, ο πυροσβέστης υπέστη ανακοπή καρδιάς και άφησε την τελευταία του πνοή.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μετέβη άμεσα στο σημείο, όπου το πλήρωμα έκανε ΚΑΡΠΑ στον 40χρονο για να τον επαναφέρει στη ζωή, όμως οι προσπάθειές τους ήταν μάταιες.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Market Pass 2026: Πώς θα πάρετε το επίδομα για σούπερ μάρκετ

VOUCHER ΔΥΠΑ 750 ΕΥΡΩ: Μάθε αν εγκρίθηκες και ξεκίνα πρώτος

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μολυβια
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»
Α’ ΕΛΜΕ Θεσσαλονίκης: Τέλος στον αυταρχισμό που υπονομεύει τη δημόσια εκπαίδευση
Σχολεία υπό πίεση στην Ανατ. Θεσσαλονίκη: «Προβλήματα, αυθαίρετες μετακινήσεις και στοχοποίηση εκπαιδευτικών»