Thumbnail
Συνελήφθη ένας 32χρονος με την κατηγορία της αρπαγής, στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω

Συνελήφθη ένας 32χρονος με την κατηγορία της αρπαγής, στην υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης στην Κω, ενώ νωρίτερα, η Ελληνική Αστυνομία είχε προχωρήσει σε 5 προσαγωγές υπόπτων.

Οι 4 αφέθηκαν ελεύθεροι, ενώ ο ένας κρατήθηκε. Αργότερα, η προσαγωγή του μετετράπηκε σε σύλληψη. 

Η εξαφάνιση

Η 27χρονη έχει να δώσει σημάδια ζωής από το βράδυ της Δευτέρας 12 Ιουνίου του 2023. Την εξαφάνισή της δήλωσε στις Αρχές ο ομοεθνής σύντροφος της και ένας Μπαγκλαντεσιάνος τον οποίον η κοπέλα γνώριζε και όπως όλα δείχνουν βρισκόταν μαζί του λίγες ώρες προτού εξαφανιστεί. 

Όταν δήλωσε την εξαφάνισής της, ο σύντροφός της είπε στους αστυνομικούς ότι το βράδυ της περασμένης Δευτέρας η 27χρονη επικοινώνησε μαζί του και του είπε ότι είναι σε κατάσταση μέθης και ότι κάποιος θα την πήγαινε με την μηχανή του στο ξενοδοχείο.

Το τηλεφώνημα αυτό έγινε στις 22:30. Λίγο αργότερα, όμως, η 27χρονη του έστειλε την τοποθεσία που βρίσκονταν προκειμένου να πάει εκείνος να την πάρει.

Ωστόσο, όταν πήγε εκεί δεν τη βρήκε, ενώ το κινητό της τηλέφωνο ήταν απενεργοποιημένο. Η κοπέλα δεν εντοπίστηκε πουθενά, ενώ δεν πήγε και την επόμενη ημέρα στο ξενοδοχείο που εργάζεται.

Οι έρευνες επικεντρώνονται στην περιοχή της Αλυκής, με την συνδρομή της ΕΛ.ΑΣ., της Πυροσβεστικής και εθελοντικών ομάδων, καθώς και με την χρήση drone.

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.»

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα