εξαφάνιση Κως
Πέντε προσαγωγές φαίνεται να έγιναν για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης από την Κω

Πέντε άτομα φέρεται ότι προσήχθησαν στην Κω για την υπόθεση εξαφάνισης της 27χρονης Αναστάζια-Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, για την οποία χθες εκδόθηκε σχετικό missing alert.

Το μυστήριο γύρω από την εξαφάνιση της 27χρονης συνεχίζεται ενώ νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα.

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες

Οι πέντε άνδρες κατέθεσαν ότι συναντήθηκαν με την Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα το μεσημέρι της Δευτέρας σε σούπερ μάρκετ, σύμφωνα με όσα αναφέρει δημοσίευμα του «Πρώτου Θέματος».

Εκείνη, σύμφωνα με τις μαρτυρίες τους ήταν σε κατάσταση μέθης και της πρότειναν να την πάνε στο σπίτι τους για να αισθανθεί καλύτερα. Όπως και έγινε. Εκεί κατά μαρτυρία του, ένας από τους άνδρες συνευρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα και μετά όπως είπαν και οι πέντε προσαχθέντες, την άφησε σε εξωτερικό χώρο και έφυγε.

Ωστόσο στο σημείο που υπέδειξαν, η αστυνομία δεν εντόπισε κανένα ίχνος της. Για την έρευνα εντοπισμού της έχουν επιστρατευτεί drones και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά ενώ η αστυνομία εξετάζει, επίσης το ενδεχόμενο ο άνδρας, ο οποίος είπε ότι βρέθηκε σεξουαλικά με την κοπέλα να την γνώριζε από πριν, όπως αναφέρει το δημοσίευμα από το «Πρώτο Θέμα».

Η ανακοίνωση από το «Χαμόγελο του Παιδιού»

Το «Χαμόγελο του Παιδιού» εξέδωσε Missing Alert για την 27χρονη η οποία ζει και εργάζεται στην Κω και αγνοείται από τις 12 Ιουνίου.

«Στις 12/06/2023, εξαφανίστηκε από την περιοχή της Κω, η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα, 27 ετών, υπήκοος της Πολωνίας. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση της Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα στις 15/06/2023 και άμεσα προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης, κατόπιν αιτήματος των οικείων της, καθώς ενδέχεται να συντρέχουν λόγοι οι οποίοι θέτουν τη ζωή της σε κίνδυνο.

Η Αναστάζια Πατρίτσια Ρουμπίνσκα έχει ύψος 1,65 μ., έχει κανονικό βάρος, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια, μπλε γυαλιά ηλίου και έφερε ασημένιο σακίδιο πλάτης.»

εξαφάνιση Κως

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλήνιες: Πανωλεθρία στα Τμήματα Φυσικής και Μαθηματικών με "βροχή" κενών θέσεων

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα