Thumbnail
Η 27χρονη βγήκε την Τρίτη (13/06) για ποτό και δεν γύρισε ποτέ

Μια περίεργη υπόθεση εξελίσσεται στη Κω, με θύμα μία 27χρονη κοπέλα, η οποία έχει εξαφανιστεί από την Τρίτη (13/06), ενώ εργαζόταν ως υπάλληλος σε ξενοδοχείο στο Μαρμάρι.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το news24/7, ο σύντροφός της, έκανε την δήλωση της εξαφάνισής της στο τοπικό Τμήμα Ασφαλείας και ανέφερε πως η 27χρονη του είχε τηλεφωνήσει το προηγούμενο βράδυ και του είπε πως αφού θα σχολούσε από την εργασία της θα έβγαινε έξω για ποτό με μία παρέα και θα την επέστρεφαν εκείνοι στο σπίτι, κάτι που δεν συνέβη.

Μάλιστα όπως είπε ο ίδιος στους αστυνομικούς, η κοπέλα τον κάλεσε πιο αργά το βράδυ μεθυσμένη και του ζήτησε να πάει να την πάρει εκείνος από ένα σημείο, στο οποίο όμως δεν την βρήκε και το τηλέφωνό της έκτοτε ήταν κλειστό, με αποτέλεσμα το πρωί να πάει να δηλώσει την εξαφάνισή της στην Αστυνομία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το τελευταίο στίγμα της κινητής τηλεφωνίας έδειξε διαφορετικό σημείο από το σημείο που είχε δώσει ραντεβού με τον σύντροφό της και έτσι ο φίλος παραμένει στο Τμήμα για διευκρινήσεις.

Παράλληλα, ταυτοποιήθηκαν τα μέλη της παρέας, οι οποίοι εντοπίστηκαν και εξετάζονται και εκείνοι ισχυρίζονται από την πλευρά τους ότι επειδή μέθυσε την άφησαν και έφυγαν.

Καθώς η υπόθεση προκαλεί έντονες υποψίες στις Αρχές για κάτι ενδεχομένως χειρότερο από μια εξαφάνιση, όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα παραμένουν στο Τμήμα και εξετάζονται, μέχρι να διακριβωθεί τι έχει συμβεί με την 27χρονη κοπέλα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Μάθε τι σημαίνει το όνομά σου στα αρχαία ελληνικά

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 26 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 26/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα