Καταγγελία για τον θάνατο της 63χρονης στην Κω: «Έχουμε ασθενοφόρα και κάθονται και σαπίζουν»
Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο περιστατικό που ζει η ίδια οικογένεια

Η Κως θρηνεί την απώλεια της 63χρονης που «έσβησε» στην καρότσα αγροτικού, με ανιψιό της άτυχης γυναίκας να καταγγέλλει πως τα ασθενοφόρα στο νησί… σαπίζουν!

Ο πατέρας, Αναστάσιος Τσουκαλάς, ανιψιός της 63χρονης γυναίκας, μίλησε στην ΕΡΤ και τόνισε ότι το πρόβλημα αυτό δεν είναι τωρινό αλλά χρόνιο. Εξήγησε δε ότι υπάρχει 3 – 4 ασθενοφόρα στο νησί, αλλά δεν υπάρχουν οι άνθρωποι προκειμένου να τα κινούν. «Είναι δωρεές των Ελλήνων μεταναστών της Αυστραλίας και τα οποία κάθονται σε ένα κτίριο και σαπίζουν» είπε χαρακτηριστικά.

Πρόκειται μάλιστα για το δεύτερο περιστατικό που ζει η ίδια οικογένεια, καθώς ο πατέρας Αναστάσιος έχασε και τον κουνιάδο του, 50 ετών, λόγω καθυστέρησης του ασθενοφόρου, όπως είπε.

«Η θεία μου μόλις τελείωσε από την εργασία της πήγε με τον σύζυγό της στα γενέθλια της εγγονής της. Χαιρέτησε όλους, τα εγγονάκια της, τον κόσμο, τους καλεσμένους και μόλις πήγε να κάτσει στην καρέκλα την έπιασε το κεφάλι της. Ζαλίστηκε, έπεσε κάτω. Ήταν δύο γιατροί, ένας οδοντίατρος και ένας στρατιωτικός, οι οποίοι τρέξανε κατευθείαν να της δώσουν τις πρώτες βοήθειες. Παίρναμε τηλέφωνο το ασθενοφόρο αλλά ήταν σε άλλο περιστατικό, για να πάρει ένα παιδί 15 χρονών από ένα ξενοδοχείο. Πήραμε τα ιδιωτικά ασθενοφόρα. Δεν υπάρχει γιατρός να τα στελεχώσει. Έτσι πήραμε την απόφαση να τη μεταφέρουμε με το αυτοκίνητο του γιου της στο φορτηγάκι με τους γιατρούς επάνω και σε όλη τη διάρκεια του διαδρομής της κάνανε μαλάξεις» τόνισε.

«Τα παιδιά της αστυνομίας έστειλαν περιπολικό για να μας ανοίξει τον δρόμο. Η ειρωνεία της τύχης: Καθυστερήσαμε πιο πολύ για να πάμε στο νοσοκομείο επειδή στην είσοδο της πόλης κάνουν εργασίες αυτό τον καιρό και είχε ένα λεωφορείο τουριστικό και δεν μπορούσαμε να περάσουμε», πρόσθεσε.

«Εγώ ντρέπομαι όταν έρχεται κάποιος και μου λέει που είναι ο πλάτανος του Ιπποκράτη που δίδασκε την ιατρική. Ντρέπομαι να του πω ότι εδώ είναι ο πλάτανος του Ιπποκράτη, αλλά δεν έχουμε ούτε παθολόγο, ούτε καρδιολόγο, ούτε παιδίατρο, ούτε πνευμονολόγο στο νοσοκομείο», κατέληξε ο ιερέας.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - ΜΟΝΟ 50 ευρώ εγγραφή έως 4-10

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα