Thumbnail
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Λένε πως καλούσαν από τις 08:30 το πρωί και το ΕΚΑΒ έφτασε στις 13:30

Τραγικό θάνατο βρήκε μια 19χρονη έγκυος στη Νέα Μάκρη. Το κορίτσι μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης, όπου και διαπιστώθηκε ο θάνατος, τόσο της ίδια όσο και του μωρού στην κοιλιά της.

Το πρωί της Τρίτης παραπονέθηκε στον σύζυγό της και στους συγγενείς της για έντονους πόνους στην κοιλιά, σύμφωνα με ρεπορτάζ του ΣΚΑΪ. Το ζευγάρι δεν είχε αυτοκίνητο και έτσι καλούσαν από το πρωί στις 08:30 το ΕΚΑΒ για να φτάσει ασθενοφόρο και να την παραλάβει. Τελικά έφτασε στις 13:00, όπως καταγγέλλουν οι συγγενείς της.

Οι συγγενείς αναφέρουν ότι όταν μπήκε η 19χρονη στο ασθενοφόρο ήταν ακόμη ζωντανή και πιστεύουν ότι ήταν ζωντανή και όταν έφτασε στο κέντρο υγείας Νέας Μάκρης. Επίσης, διερωτώνται γιατί εφόσον η κατάστασή της ήταν σοβαρή μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας και όχι σε κάποιο νοσοκομείο της Αθήνας.

Από το κέντρο υγείας Νέας Μάκρης υποστηρίζουν ότι η κοπέλα όταν έφτασε ήταν ήδη νεκρή. Το ασθενοφόρο όντως την παρέλαβε στις 13:38 με τους διασώστες να τη διασωληνώνουν στον δρόμο προς το κέντρο υγείας χωρίς όμως να τα καταφέρουν.

Η 19χρονη όταν έφτασε είχε μυδρίαση, δηλαδή έντονη διαστολή της κόρης του ματιού κάτι που δείχνει ότι πιθανότατα υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Πλέον αναμένονται να διευκρινιστούν τα ακριβή αίτια του θανάτου της.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Αλέξης Τσίπρας
Ο «οδικός χάρτης» του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα: Ιδρυτική διακήρυξη την Τρίτη στο Θησείο

Σε τροχιά επίσημης ίδρυσης εισέρχεται ο νέος πολιτικός φορέας υπό τον Αλέξη Τσίπρα, καθώς η ανακοίνωση της γέννησής του έχει...

Ο «οδικός χάρτης» του νέου κόμματος του Αλέξη Τσίπρα: Ιδρυτική διακήρυξη την Τρίτη στο Θησείο
ΖΑΧΑΡΑΚΗ
Σοφία Ζαχαράκη: Έρχεται το Εθνικό Απολυτήριο - Διπλασιασμός του επιδόματος στέγασης και 10.000 νέες κλίνες
Σοφία Ζαχαράκη στην ΕΡΤ - Όλο το σχέδιο για το νέο Λύκειο, τις φοιτητικές εστίες και τους διορισμούς
Σοφία Ζαχαράκη: Έρχεται το Εθνικό Απολυτήριο - Διπλασιασμός του επιδόματος στέγασης και 10.000 νέες κλίνες