Ένας 38χρονος διανομέας, ο οποίος εργαζόταν σε ψησταριά στη πόλη της Καλαμάτας υπέστη εργατικό ατύχημα με το μηχανάκι του.
Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, ο 38χρονος έχει υποστεί πολλαπλά κατάγματα σ’ όλο του το σώμα, και θεωρείται δεδομένο ότι θα οδηγηθεί στο χειρουργείο.
Το τροχαίο συνέβη όταν αυτοκίνητο διερχόμενο στη Φαρών επιχείρησε να στρίψει στην οδό Αριστοτέλους, με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σφόδρα με το μηχανάκι που ανέβαινε την Φαρών προς το κέντρο της πόλης.
Από τη σφοδρή σύγκρουση ο διανομέας οδηγός της μηχανής εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε κάτω από σταθμευμένο όχημα.
Χαρακτηριστικό της βιαιότητας της σύγκρουσης είναι το γεγονός ότι χρειάστηκε και η συνδρομή της Πυροσβεστικής υπηρεσίας, για τον απεγκλωβισμό του τραυματία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Ιδιωτικά σχολεία: Γείτονας, Ιόνιος και Εράσμειος σε επαφές με μεγάλα funds
Έρχονται πρόστιμα μέχρι και 1.000 ευρώ σε χιλιάδες κατόχους οχημάτων
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom