Τρανσφοβική επίθεση στο Πεδίον του Άρεως - Την χτύπησαν άγρια στο πρόσωπο
Η γυναίκα περίμενε τραυματισμένη τουλάχιστον μισή ώρα χωρίς να εμφανιστεί περιπολικό

Το βράδυ της Δευτέρα (29/05) τρανς γυναίκα έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στη πλατεία Πρωτομαγιάς στο Πεδίο του Άρεως.

Σύμφωνα με τη καταγγελία του «Proud Seniors Greece – Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Άνω των 50», ο νεαρός άντρας ενοχλήθηκε από τη φωνή της γυναίκας, η οποία έπαιζε με τον σκύλο της και άρχισε να την βρίζει.

Λίγο αργότερα και μετά από διαπληκτισμό ανάμεσά τους, ο άντρας της επιτέθηκε σωματικά και συγκεκριμένα στο πρόσωπο, στη περιοχή του αριστερού ματιού.

Η γυναίκα, κάλεσε την αστυνομία, η οποία δεν ήρθε ποτέ, αν και περίμενε αρκετή ώρα τραυματισμένη στο σημείο, όπου αναγκάστηκε να αποχωρήσει.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο μάτι.

Η καταγγελία:

Τρανσφοβικη Επίθεση στην Πλατεία Πρωτομαγιάς (Πεδίον Άρεως)

Επίθεση ξυλοδαρμού από νεαρό άνδρα δέχτηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Μαΐου τρανς γυναίκα στην πλατεία Πρωτομαγιάς, στο Πεδίον του Άρεως. Η επίθεση εκδηλώθηκε γύρω στις 10:30 το βράδυ όταν νεαρός άνδρας δήλωσε ενοχλημένος από την φωνή της γυναίκας που καλούσε το σκυλί της για παιχνίδι και απαίτησε με υβριστικό τρόπο να σταματήσει να μιλάει.

Στην αντίδρασή της ότι βρίσκεται σε δημόσιο χώρο και κανείς δεν μπορεί να της απαγορεύσει να μιλάει, ο άνδρας της επιτέθηκε σωματικά, καταφέρνοντάς της ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο, στην περιοχή του αριστερού ματιού.

Η γυναίκα, όπως δήλωσε σε μέλος του Σωματείου μας «Proud Seniors Greece – Ομάδα Υποστήριξης ΛΟΑΤΚΙ+ Ατόμων Άνω των 50», κάλεσε αμέσως την Αστυνομία, η οποία όμως απαιτούσε συγκεκριμένη οδό και αριθμό για να ανταποκριθεί στην κλήση. Η γυναίκα επανέλαβε πολλές φορές ότι βρίσκεται στην πλατεία Πρωτομαγιάς, η οποία βρίσκεται πάνω από τη γέφυρα της οδού Μουστοξύδη και δεν υπάρχουν οδοί και αριθμοί στην πλατεία.

Στις επίμονες εκκλήσεις της για βοήθεια (είχε δώσει τα στοιχεία της), το τηλεφωνικό κέντρο της Αστυνομίας απάντησε ότι θα στείλει περιπολικό και της ζήτησε να περιμένει στο σημείο.

Αν και σοβαρά τραυματισμένη στο πρόσωπο και ιδιαίτερα στο μάτι, η γυναίκα περίμενε τουλάχιστον μισή ώρα χωρίς να εμφανιστεί περιπολικό, οπότε και αναγκάστηκε να αποχωρήσει μέσα σε αφόρητους πόνους.

Η γυναίκα νοσηλεύεται σε δημόσιο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στο μάτι.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραλήρημα Λατινοπούλου: Σκουπίδια οι Εκπαιδευτικοί - Να απολυθούν - Ζήτω ο Μεταξάς (Βίντεο)

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ για Εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ μόρια 2ης ξένης γλώσσας

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό ΤΕΧΝΗΤΗΣ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗΣ για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 29/10

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής Πανεπιστημίου Πατρών με μόνο 60 ευρώ 

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

γραμματικογιάνης
Διπλό ταμπλό με... τεχνικές δυσκολίες για αντιδήμαρχο της Αθήνας

Ερωτήματα προκαλεί η επαγγελματική δραστηριότητα του αντιδημάρχου Υποδομών του Δήμου Αθηναίων, Ανδρέα Γραμματικογιάννη, ο οποίος...

Διπλό ταμπλό με... τεχνικές δυσκολίες για αντιδήμαρχο της Αθήνας
φωτο
H απάντηση της Διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας στην ΕΛΜΕ Φθιώτιδας: Οι εκπαιδευτικοί «φεύγουν» η διεύθυνση μένει
«Η στοχοποίηση μου μέσα από ψέματα και υπονοούμενα δεν είναι απλώς ανήθικη είναι επικίνδυνη»
H απάντηση της Διευθύντριας του 2ου ΕΠΑΛ Λαμίας στην ΕΛΜΕ Φθιώτιδας: Οι εκπαιδευτικοί «φεύγουν» η διεύθυνση μένει
panepistimio aigaiou
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ξεκινά το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση – Διεθνείς επιστήμονες στην τελετή έναρξης
Η Σχολή Ανθρωπιστικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αιγαίου φιλοξενεί τα κορυφαία συνέδρια ΤΠΕ και Διδακτικής Πληροφορικής
Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Ξεκινά το 14ο Πανελλήνιο Συνέδριο για τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση – Διεθνείς επιστήμονες στην τελετή έναρξης