Υπουργείο Πολιτισμού: 422 προσλήψεις σε μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους

Κοινωνία 0

Πάτρα: 15 μηνών μωρό κλειδώθηκε κατά λάθος στο αυτοκίνητο

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Τρόμος για τη μητέρα – Κάλεσε την πυροσβεστική

Σήμερα το πρωί (30/05), μια μητέρα έζησε στιγμές αγωνίας στη Πάτρα, όταν κατά λάθος κλειδώθηκε το παιδί της μέσα στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του pelop.gr, το περιστατικό συνέβη στην Ελευθερίου Βενιζέλου, σε πάρκινγκ καταστήματος, όταν κατά λάθος το βρέφος 15 μηνών κλειδώθηκε μέσα στο αυτοκίνητο.

Η μητέρα πανικόβλητη, έσπευσε να καλέσει την Πυροσβεστική, η οποία έφτασε στο σημείο με 2 οχήματα και 5 άνδρες.

Επίσης, στο σημείο κλήθηκε και η ΕΛΑΣ, ενώ οι δυνάμεις της Πυροσβεστικής έσπασαν το τζάμι του αυτοκινήτου και κατάφεραν να απεγκλωβίσουν το μικρό παιδί, του οποίου η κατάσταση υγείας δε διέτρεξε κίνδυνο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Άνω Λιόσια: Σε σοβαρή κατάσταση η διευθύντρια του 1ου Νηπιαγωγείου – Κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μετά την επίθεση

Νέο πρόγραμμα ΔΥΠΑ: 8.000 επιδοτούμενες θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας άνω των 55 ετών

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία