Ελεύθερος με τον περιοριστικό όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα αφέθηκε ο πατέρας του 5,5 μηνών μωρού, που έχασε τη ζωή του την περασμένη Τρίτη στην Άρτα.
Ο 37χρονος, σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση, πέρασε την πόρτα του ανακριτή στις 9:30 το πρωί μετά την προθεσμία που είχε λάβει για την απολογία του.
Κανένας δεν θα ήθελε να είναι στη θέση του πατέρα και της μητέρας, δήλωσε ο δικηγόρος του 37χρονου μετά την απολογία και πρόσθεσε ότι η μητέρα είναι στο πλευρό του συζύγου της.
Ο συνήγορος του 37χρονου εκτίμησε ότι η κατηγορία θα μεταβληθεί σε ανθρωποκτονία από αμέλεια και αυτή θα είναι η δίωξη με την οποία θα παραπεμφθεί ο πελάτης του.
Μιλώντας για τον 37χρονο είπε: «Ο άνθρωπος έχασε την επίγνωση της υπάρξεως του παιδιού του επειδή ήταν ιδιατερα κουρασμένος από τους πόνους του παιδιού του, η γυναίκα του είχε ένα ατύχημα πριν από λίγες ημέρες και φοβόταν να πηγαίνει το παιδί στον παιδικό σταθμό».
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις
Alfavita Newsroom