thalassa
Παρά τις προσπάθειες των γιατρών ο 26χρονος κατέληξε

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη στη Ρόδο, όταν ένας 26χρονος τουρίστας από τη Βρετανία χτυπήθηκε από κεραυνό και έχασε τη ζωή του, ενώ βρίσκονταν στη θαλάσσια περιοχή της Αγίας Αγάθης.

Ο 26χρονος βρίσκονταν μέσα στο νερό την ώρα που έβρεχε και παρά τις εκκλήσεις των υπολοίπων ανθρώπων να βγει έξω από τη θάλασσα, εκείνος συνέχισε να κολυμπάει.

Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έσπευσε στο σημείο και με τη βοήθεια άλλων λουομένων ο 26χρονος μεταφέρθηκε στη στεριά όπου οι διασώστες έδωσαν μάχη για να τον κρατήσουν στη ζωή.

Σύμφωνα με πληροφορίες από τη rodiaki.gr, ταυτόχρονα ξεκίνησε διαδικασία μεταφοράς του στο Κέντρο Υγείας Αρχαγγέλου, όπου γιατροί και νοσηλευτικό προσωπικό προσπάθησαν να τον επαναφέρουν στη ζωή, αλλά δυστυχώς ήταν πλέον αργά.

Για το περιστατικό ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο της Ρόδου, αξιωματικοί του οποίου θα διενεργήσουν σχετική έρευνα για το τραγικό αυτό περιστατικό.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Νέες ταυτότητες: Πότε λήγει η διορία για αλλαγή και πόσο κοστίζει η έκδοση

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 4/8

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

σαμος
Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων στη Σάμο (ΦΩΤΟ)
Η δημοσιοποίηση στοιχείων και το κάλεσμα των αρχών προς τους πολίτες
Αυτός είναι ο γυμνασιάρχης που κατηγορείται για βιασμό και πορνογραφία ανηλίκων στη Σάμο (ΦΩΤΟ)