Χαλκιδική - Γυναικοκτονία: Τέσσερις βολές από καραμπίνα έφερε η 36χρονη (βίντεο)
Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Στο παιδικό δωμάτιο εντοπίστηκε νεκρή η μητέρα των δύο ανηλίκων

Συγκλονίζουν τα νέα στοιχεία που έρχονται να δουν το φως της δημοσιότητας από τη γυναικοκτονία στη Στρατονίκη Χαλκιδικής το πρωί της Δευτέρας 22/5, όπου ένας 39χρονος πυροβόλησε και σκότωσε την 6χρονη σύζυγό του μπροστά στο 8χρονο παιδί τους και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Οι αστυνομικές αρχές ενημερώθηκαν από συγγενή των θυμάτων, που εντόπισε τις σορούς της 36χρονης και του 39χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του protothema.gr, από την μακροσκοπική εξέταση που έγινε στις δύο σορούς, από την ιατροδικαστή Ελένη Ζαγγελίδου, διαπιστώθηκε ότι η γυναίκα εντοπίστηκε στο δωμάτιο του γιου της και δέχθηκε τέσσερις βολές από καραμπίνα, ενώ ο αυτόχειρας εντοπίστηκε νεκρός σε άλλο χώρο του σπιτιού, ενώ έφερε ένα και μοναδικό τραύμα στο πρόσωπό του.

Συγκεκριμένα, η γυναίκα φέρει μία βολή στην πλάτη, η οποία εκτιμάται ότι ήταν και η πρώτη που δέχθηκε, στον τράχηλο, στον ώμο και την δεξιά μασχάλη, ενώ φέρεται ότι έβαλε το χέρι της στο πρόσωπο για να καλυφθεί.

Σοκαριστικό ήταν επίσης πως στο σπίτι εντοπίστηκαν πατημασιές με ίχνη αίματος, κάτι που πιθανόν «μαρτυρά» ότι ο 8χρονος γιος της οικογένειας περιφερόταν για αρκετή ώρα στον χώρο.

Όσον αφορά την ώρα που έγινε το φονικό, από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται να ήταν περίπου 6 το πρωί, ώρα που πιθανότατα ο 39χρονος ετοιμαζόταν για να μεταβεί στο εργοστάσιο που εργάζεται. Ο δράστης φορούσε μόνο το εσώρουχο, ενώ τα ρούχα του ήταν έτοιμα στο υπνοδωμάτιο και η άτυχη γυναίκα φορούσε πιτζάμες.

Αύριο αναμένεται να πραγματοποιηθεί η νεκροψία – νεκροτομή στους σορούς των γονιών του παιδιού.

Στο χειρουργείο με βαθύ τραύμα το 8χρονο αγοράκι

Σε χειρουργική επέμβαση θα υποβληθεί το 8χρονο παιδί που τραυματίστηκε στη Χαλκιδική όταν ο πατέρας του σκότωσε τη μητέρα του και στη συνέχεια έβαλε τέλος στη ζωή του.

Το αγοράκι, σύμφωνα με πηγές του νοσοκομείου που επικαλείται το thesstoday, φέρει βαθύ τραύμα μεταξύ του αγκώνα και της παλάμης, ενώ έχει εκδορές σε αρκετά σημεία του σώματός του και πρόκειται να μπει στο χειρουργείο.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το παιδάκι φέρεται να αντιμετωπίζει χρόνια προβλήματα υγείας.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια έχει ακόμη ένα παιδί, ένα 12χρονο κοριτσάκι, το οποίο την ώρα του φονικού δεν βρισκόταν στο σπίτι, καθώς είχε διανυκτερεύσει στο σπίτι της γιαγιάς του.

 

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Προσλήψεις εκπαιδευτικών – ΟΠΣΥΔ: Τα 6 βήματα για σωστά δικαιολογητικά και φάκελο

Πανελλήνιες 2026: Το έγγραφο «κλειδί» για την είσοδο στα εξεταστικά κέντρα

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Google logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

φοτιλα
Ελεύθεροι οι ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Ξεκινούν οι απελάσεις μετά τις διεθνείς αντιδράσεις
Μεταφέρονται στο αεροδρόμιο Ραμόν οι συμμετέχοντες του στολίσκου αλληλεγγύης προς τη Γάζα
Ελεύθεροι οι ακτιβιστές του Global Sumud Flotilla – Ξεκινούν οι απελάσεις μετά τις διεθνείς αντιδράσεις
γεωπονικο
Ημερίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ανάδειξη της προπτυχιακής έρευνας στο πλαίσιο της Συμμαχίας Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EU-CONEXUS

Την Τρίτη 12 Μαΐου 2026 πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η 3η Διαδικτυακή Ημερίδα για την Ανάδειξη των Προπτυχιακών Ερευνητικών...

Ημερίδα του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών για την ανάδειξη της προπτυχιακής έρευνας στο πλαίσιο της Συμμαχίας Ευρωπαϊκών Πανεπιστημίων EU-CONEXUS
Η ΠΔΕ Κρήτης στην Ιταλία
Στη Φλωρεντία η ΠΔΕ Κρήτης: Προπαρασκευαστική συνάντηση για το Erasmus+
Στελέχη της ΠΔΕ Κρήτης επισκέφθηκαν την Τοσκάνη για δράσεις Job Shadowing και ανταλλαγή καλών πρακτικών με ιταλικά σχολεία
Στη Φλωρεντία η ΠΔΕ Κρήτης: Προπαρασκευαστική συνάντηση για το Erasmus+