Κοινωνία 0

Καβάλα: Πατέρας βίαζε την κόρη του επί 18χρόνια – Ομολόγησε τις πράξεις του

viasmos
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Έχει κάνει μαζί της και δύο παιδιά – Ασελγούσε και σε δύο ακόμη κόρες του

Ένα σοκαριστικό περιστατικό έρχεται στο φως της δημοσιότητας, σχετικά με μία υπόθεση βιασμού κόρης από τον πατέρα της σε ένα χωριό στη Καβάλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του proininews.gr, 51χρονος άνδρας βίαζε συστηματικά την κόρη του ηλικίας 25 ετών για τουλάχιστον 18 χρόνια. Μάλιστα, η ίδια έχει γεννήσει από τον πατέρα της, δύο παιδιά ηλικίας 1 και 7 ετών.

Σημειώνεται, ότι η 25χρονη που ζούσε τον εφιάλτη, έχει νοητική υστέρηση.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, αστυνομικοί μετά από καταγγελίες έκαναν έρευνα στο σπίτι του 51χρονου και τον συνέλαβαν, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα (19/05) ενώπιον του ανακριτή.

Ο δράστης, ομολόγησε στους αξιωματικούς της Ασφάλειας, ότι βίαζε την 25χρονη κόρη του εκμεταλλευόμενος το νοητικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Επιπλέον, αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ασελγούσε σε δύο ακόμη κόρες του, ηλικίας 20 και 23 ετών.

Τα παιδιά της οικογένειας εξετάστηκαν από τον ιατροδικαστή Θράκης, για να διαπιστωθεί αν έχουν κακοποιηθεί σεξουαλικά από τον κατηγορούμενο.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Σχολεία: Όλες οι ημερομηνίες για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς - Πότε επιστρέφουν εκπαιδευτικοί και μαθητές

ΑΣΕΠ 6Κ/2026: Κλείδωσε η νέα προκήρυξη για 317 μόνιμες προσλήψεις στα νοσοκομεία

Υπουργείο Παιδείας: Μέσω gov.gr η ανάληψη υπηρεσίας για τους εκπαιδευτικούς
 

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία