Αναδρομικά για 700.000 συνταξιούχους: Πώς το νέο πληροφοριακό σύστημα του ΕΦΚΑ ξεκλειδώνει ποσά έως 12.000 ευρώ

Κοινωνία 0

Θεσσαλονίκη: «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση»

τέμπη
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Με πανό υποδέχτηκαν τον Κ. Μητσοτάκη οι συγγενείς των θυμάτων

Με τρία συγκινητικά πανό, υποδέχτηκαν οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του ομιλία στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr o Κ. Μητσοτάκης έφτασε για την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο Παλέ Ντε Σπορ, με τους συγγενείς να τον περιμένουν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν αθόρυβα για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Με θλίψη και πόνο στα μάτια, οι συγγενείς κρατούσαν τα πανό που έγραφαν: «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση».

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στο ότι οι συγγενείς της τραγωδίας προσπαθούν να εργαλοποιήσουν το γεγονός.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Η μεγάλη συνέντευξη της Σοφίας Ζαχαράκη στο alfavita.gr: Αναπληρωτές, μισθοί, Πανελλαδικές και νέο Λύκειο (Vidcast)

Μπράβο Αθερίδη σε Χρυσοχοΐδη για Marfin: «Κατουρήθηκα στα γέλια με το ελληνικό FBI – Σήμερα τα παίρνω όλα πίσω»

Τα σχολεία που προσφέρουν επιπλέον μόρια στους εκπαιδευτικούς – Τι ισχύει

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία