τέμπη
Με πανό υποδέχτηκαν τον Κ. Μητσοτάκη οι συγγενείς των θυμάτων

Με τρία συγκινητικά πανό, υποδέχτηκαν οι συγγενείς των θυμάτων της σιδηροδρομικής τραγωδίας στα Τέμπη, τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη σημερινή του ομιλία στη ΔΕΘ.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thesstoday.gr o Κ. Μητσοτάκης έφτασε για την προεκλογική του ομιλία στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα στο Παλέ Ντε Σπορ, με τους συγγενείς να τον περιμένουν προκειμένου να διαμαρτυρηθούν αθόρυβα για τον χαμό των αγαπημένων τους προσώπων.

Με θλίψη και πόνο στα μάτια, οι συγγενείς κρατούσαν τα πανό που έγραφαν: «Δεν ξεχνώ, 57 ψυχές ζητούν δικαίωση».

Υπενθυμίζουμε, ότι πριν λίγες μέρες, ο πρωθυπουργός είχε αναφερθεί στο ότι οι συγγενείς της τραγωδίας προσπαθούν να εργαλοποιήσουν το γεγονός.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kleista sxoleia proaulio
Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ σε 332 σχολεία για τα λειτουργικά έξοδα - Κατανομή
Αναλυτικά η χρηματοδότηση σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση - Πόσα παίρνει το κάθε σχολείο
Υπουργείο Εσωτερικών: 28 εκατ. ευρώ σε 332 σχολεία για τα λειτουργικά έξοδα - Κατανομή