Συλλαλητήριο για τα Τέμπη
Μέσα στα άτομα βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης και ο Κ. Καραμανλής

Οι συγγενείς των θυμάτων της τραγωδίας στα Τέμπη κατέθεσαν χθες (16/05) στον εισαγγελέα εφετών Λάρισας, μήνυση κατά παντός υπευθύνου αλλά και 16 προσώπων, μεταξύ των οποίων βρίσκεται ο Κ. Μητσοτάκης και ο Κώστας Αχ. Καραμανλής.

Βγαίνοντας από το Δικαστικό Μέγαρο Λάρισας, ο εκπρόσωπος του Συλλόγου Ατόμων Πληγέντων Δυστυχήματος Τεμπών,  Χρήστος Κωνσταντινίδης κάλεσε τους πολίτες να σταθούν στο πλευρό του Συλλόγου σε αυτή τη προσπάθεια που κάνει για να αναζητηθούν ευθύνες για το δυστύχημα και σε υψηλά ιστάμενα πολιτικά και διοικητικά πρόσωπα.

«Βρισκόμαστε σήμερα εδώ χωρίς φόβο, χωρίς εμπάθεια αλλά με πολύ πόνο και πολύ πάθος, να δηλώσουμε ότι δεν φοβόμαστε» είπε και ανέλυσε στη συνέχεια το περιεχόμενο της μήνυσης, προσθέτοντας πως «όλοι αυτοί που έχουμε μηνύσει είναι αναλώσιμοι. Θα αντικατασταθούν. Αυτοί που είναι αναντικατάστατοι είναι οι τραυματίες και οι νεκροί μας».

Ο νομικός σύμβουλος του Σωματείου, Γιώργος Ηλιόπουλος, από την πλευρά του, σημείωσε ότι εξακολουθούν να υπάρχουν ζητήματα σχετικά με την ασφάλεια του σιδηροδρόμου τονίζοντας μεταξύ άλλων πως: «είναι απαράδεκτο και αποτελεί ύβρη για τους ανθρώπους που χάθηκαν να θέτουμε εκ νέου σε κίνδυνο ζωής και σωματικής ακεραιότητας το επιβατικό κοινό. Δεν μάθανε τίποτα».

Υπενθυμίζεται πως την Παρασκευή 26 Μαΐου αναμένεται να καταθέσουν στον ανακριτή ο πρώην πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του ΟΣΕ καθώς και δύο μέλη της επιτροπής μετατάξεων που κατηγορούνται για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.

 

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με 65Є εγγραφή - έως 8/5

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 8/5

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Γεύμα
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό
Επιστήμονες στο τμήμα έρευνας του μεταβολισμού του Ινστιτούτου Max Planck, έδειξαν σε πειράματα σε ποντίκια ότι οι προσαρμογές στα μιτοχόνδρια του...
Αυτό συμβαίνει στο σώμα όταν πεινάμε και μυρίζουμε φαγητό