Οι τελευταίες δηλώσεις του Κ. Μητσοτάκη για τους νεκρούς της τραγωδίας στα Τέμπη, έχουν προκαλέσει την οργή και την αγανάκτηση των συγγενών των θυμάτων.
Μάλιστα σήμερα (17/05) μίλησε στον ΑΝΤ1 ο Παύλος Ασλανίδης, ο οποίος έχασε το γιό του στο μοιραίο τρένο, και προχώρησε σε καταγγελίες για τις οποίες καλούνται να δώσουν απαντήσεις η κυβέρνηση, η ΕΡΤ, αλλά και να τοποθετηθούν τα κόμματα και οι δημοσιογραφικές ενώσεις.
Ο κ. Ασλανίδης υπενθύμισε στον Κ. Μητσοτάκη ότι ανάμεσα στους μηνυτές υπάρχουν άνθρωποι που τον στήριξαν και τον ψήφισαν, υποστήριξε ότι η συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή (14/05) στις Σέρρες θάφτηκε από τα κανάλια με κυβερνητική εντολή.
«Είχαμε δύο χιλιάδες κόσμο πορεία στις Σέρρες και δεν παίχτηκε πουθενά. Και μας είπαν οι δημοσιογράφοι της ΕΡΤ πως υπήρχε εντολή να μην δείξουν τίποτα» είπε χαρακτηριστικά μιλώντας ξεκάθαρα για λογοκρισία.
Στις 14 Μαΐου πραγματοποιήθηκε πορεία διαμαρτυρίας κατά της προκλητικής υποψηφιότητας του Κώστα Καραμανλή στις εκλογές, του υπουργού Υποδομών ο οποίος παραιτήθηκε αμέσως μετά την τραγωδία.
Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα
To 1o Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Ειδικής Αγωγής με ECTS και 50Є εγγραφή - Αιτήσεις έως 29-11
Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή
Πιστοποίηση Αγγλικών σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)
Πιστοποίηση Υπολογιστών σε 2 ημέρες μόνο 95 ευρώ για προκηρύξεις ΑΣΕΠ