Thumbnail
Τραυματίες και μαχαιρώματα στις φυλακές – Σε lockdown οι κρατούμενοι

Πανικός επικράτησε τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της efsyn.gr, τρεις κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής, έπειτα από συμπλοκές στη Δ΄ Πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι καταγγέλλουν ότι χθες το βράδυ (17/05) τραυματίστηκε ένας κρατούμενος από μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα και κοντά στην καρδιά, μετά από συμπλοκή.

Σήμερα (18/05) σημειώθηκε και δεύτερο επεισόδιο ως αντίποινα. Οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση αντί να απομονωθούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε διαφορετικές πτέρυγες, παρέμειναν στα κελιά τους, με αποτέλεσμα 20 άτομα να τους χτυπήσουν. 

Αυτό είχε ως συνέπεια, να μεταφερθούν δύο ακόμα άτομα στο νοσοκομείο, όπου διακομίζονται με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από μαχαιριές, αλλά και με κατάγματα στα πόδια.

Ταυτόχρονα επιβλήθηκε άτυπο lockdown στη φυλακή κι έτσι οι δεκάδες κρατούμενοι της Δ' Πτέρυγας δεν επιτρέπεται να προαυλιστούν από το πρωί και παραμένουν στα κελιά τους.

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Το σεμινάριο Ειδικής Αγωγής με το χαμηλότερο κόστος από ΑΕΙ - 50 ευρώ εγγραφή έως 25-9

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΑΣΕΠ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ: Ύλη, Προετοιμασία, Ειδικότητες, παλιά θέματα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ για ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ - με μόνο 65 ευρώ εγγραφή

Παν.Πατρών: ΥΠΟΤΡΟΦΙΕΣ στα ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ Ειδικής Αγωγής και Διαπολιτισμικής μέσω alfavita.gr

Προκηρύξεις ΑΣΕΠ: Πάρτε σε 2 μόνο ημέρες online Πιστοποίηση Αγγλικών με 111 ευρώ

νέα από το Ethnos logo

σχετικά άρθρα

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ
Πειθαρχικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς: «Διώκεται η ελεύθερη έκφραση! Διώκεται η ελεύθερη σκέψη!»
«Η δίωξη του Γιώργου Καββαδία έχει σαφή πολιτική στόχευση»
Πειθαρχικές διώξεις σε εκπαιδευτικούς: «Διώκεται η ελεύθερη έκφραση! Διώκεται η ελεύθερη σκέψη!»