Thumbnail
Τραυματίες και μαχαιρώματα στις φυλακές – Σε lockdown οι κρατούμενοι

Πανικός επικράτησε τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της efsyn.gr, τρεις κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής, έπειτα από συμπλοκές στη Δ΄ Πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι καταγγέλλουν ότι χθες το βράδυ (17/05) τραυματίστηκε ένας κρατούμενος από μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα και κοντά στην καρδιά, μετά από συμπλοκή.

Σήμερα (18/05) σημειώθηκε και δεύτερο επεισόδιο ως αντίποινα. Οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση αντί να απομονωθούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε διαφορετικές πτέρυγες, παρέμειναν στα κελιά τους, με αποτέλεσμα 20 άτομα να τους χτυπήσουν. 

Αυτό είχε ως συνέπεια, να μεταφερθούν δύο ακόμα άτομα στο νοσοκομείο, όπου διακομίζονται με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από μαχαιριές, αλλά και με κατάγματα στα πόδια.

Ταυτόχρονα επιβλήθηκε άτυπο lockdown στη φυλακή κι έτσι οι δεκάδες κρατούμενοι της Δ' Πτέρυγας δεν επιτρέπεται να προαυλιστούν από το πρωί και παραμένουν στα κελιά τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Voucher 750 ευρώ σε εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα - Ανοίγουν οι αιτήσεις

Alfavita.gr: Χρονιά εκτόξευσης το 2025 – Νο1 στην Παιδεία, ανάμεσα στα 10 μεγαλύτερα ενημερωτικά μέσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μπουλινγκ
Σκηνές βίας στα σχολεία των Χανίων: «Είναι πολύ λυπηρό» - Εκπαιδευτικοί προειδοποιούν για σκληρότερα φαινόμενα
Ανησυχία μετά την επίθεση σε καθηγητή: «Παιδιά των πολλαπλών κρίσεων»
Σκηνές βίας στα σχολεία των Χανίων: «Είναι πολύ λυπηρό» - Εκπαιδευτικοί προειδοποιούν για σκληρότερα φαινόμενα
Τσικνοπέμπτη, σουβλάκια
Τσικνοπέμπτη 2026: Τι συμβαίνει σήμερα στα σχολεία – Το «θρίλερ» με ψησταριές και άτυπη ημιαργία
Πώς γιορτάζουν την Τσικνοπέμπτη 2026 τα σχολεία -Τι επιτρέπεται και τι όχι σε Δημόσιο και ιδιωτικό τομέα
Τσικνοπέμπτη 2026: Τι συμβαίνει σήμερα στα σχολεία – Το «θρίλερ» με ψησταριές και άτυπη ημιαργία