Thumbnail
Τραυματίες και μαχαιρώματα στις φυλακές – Σε lockdown οι κρατούμενοι

Πανικός επικράτησε τα τελευταία 24ωρα στις φυλακές Κορυδαλλού, όταν σύμφωνα με πληροφορίες της efsyn.gr, τρεις κρατούμενοι μεταφέρθηκαν σε νοσοκομεία της Αττικής, έπειτα από συμπλοκές στη Δ΄ Πτέρυγα.

Οι κρατούμενοι καταγγέλλουν ότι χθες το βράδυ (17/05) τραυματίστηκε ένας κρατούμενος από μαχαιριά στην κοιλιακή χώρα και κοντά στην καρδιά, μετά από συμπλοκή.

Σήμερα (18/05) σημειώθηκε και δεύτερο επεισόδιο ως αντίποινα. Οι εμπλεκόμενοι στην επίθεση αντί να απομονωθούν από τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους σε διαφορετικές πτέρυγες, παρέμειναν στα κελιά τους, με αποτέλεσμα 20 άτομα να τους χτυπήσουν. 

Αυτό είχε ως συνέπεια, να μεταφερθούν δύο ακόμα άτομα στο νοσοκομείο, όπου διακομίζονται με τραύματα στο κεφάλι και σε άλλα σημεία του σώματος από μαχαιριές, αλλά και με κατάγματα στα πόδια.

Ταυτόχρονα επιβλήθηκε άτυπο lockdown στη φυλακή κι έτσι οι δεκάδες κρατούμενοι της Δ' Πτέρυγας δεν επιτρέπεται να προαυλιστούν από το πρωί και παραμένουν στα κελιά τους.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

ΣΟΚ στην Καλλιθέα: Καθηγήτρια Γυμνασίου συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών σε μαθητές

Πίνακες εκπαιδευτικών ΑΣΕΠ: Το «στοίχημα» για τη Μεγάλη Εβδομάδα

Αλλαγή νόμου: ΝΕΑ εξ αποστάσεως Πιστοποίηση Η/Υ για Προσλήψεις Εκπαιδευτικών

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

Ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Πειραιώς, κ. Μιχαήλ Σφακιανάκης
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Σήμερα Τρίτη 7 Απριλίου η νέα σύγκλιση της ολομέλειας της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία
Μιχάλης Σφακιανάκης (Πρόεδρος της Επιτροπής Εθνικού Διαλόγου) στο alfavita.gr: Για τη νέα σύγκλιση της Επιτροπής Εθνικού διαλόγου για την Παιδεία