«Χρυσά» μεροκάματα στα αζήτητα: Το επάγγελμα με μισθό 5.000 ευρώ που δεν επιλέγει κανείς

Κοινωνία 0

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 63χρονος για το φόνο στη Κάτω Αχαΐα

δολοφονία αχαΐα
Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Ο κατηγορούμενος θα οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού

Μετά την απολογία του στον ανακριτή, προφυλακιστέος κρίθηκε ο κατ’ ομολογίαν δολοφόνος του 63χρονου στην Κάτω Αχαΐα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το tempo24, ο δράστης ζήτησε συγγνώμη για την πράξη του, ενώ η συνήγορος του δήλωσε πως ο κατηγορούμενος θόλωσε, το έγκλημα δεν ήταν προμελετημένο και ομολόγησε από την πρώτη στιγμή.

Το Δικαστικό Μέγαρο της Πάτρας είχε μετατραπεί σε φρούριο για την προσαγωγή του 63χρονου, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια.

Δυνάμεις της ομάδας ΔΙΑΣ, άνδρες της ΟΠΚΕ και περιπολικά, είχαν σχηματίσει έναν ασφυκτικό κλοιό γύρο από τα δικαστήρια, προκειμένου να μην υπάρξουν αντίποινα εναντίον του κατηγορουμένου, ενώ στον ίδιο είχαν φορέσει αλεξίσφαιρο γιλέκο.

Ο 63χρονος θα μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού.

0 Δείτε τα σχόλια

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις στο alfavita.gr

Έρχεται σταδιακή επιστροφή 13ου μισθού και 13ης σύνταξης; Τα σχέδια της κυβέρνησης

Αναπληρωτές 2026-27: Οι ημερομηνίες της Α’ Φάσης από την αίτηση έως την ανάληψη υπηρεσίας

Google Logo Μάθε πρώτος όλες τις σημαντικές ειδήσεις. Βάλε το alfavita.gr στα αποτελέσματα αναζήτησης της Google
Viber Ακολουθήστε το Αlfavita στο Viber

κοινωνία