ξυλοδαρμός ανήλικος
«Κάποιο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν»

Λίγες ώρες μετά από το χθεσινό βίντεο στο οποίο αποτυπώνεται ο ξυλοδαρμός 15χρονου στο Μενίδι, ένα νέο βίντεο έρχεται στη δημοσιότητα όπου, 12χρονος κάθεται σε ένα πεζούλι και ο 15χρονος τον προκαλεί και τον χτυπάει.

«Τον προκαλούσε για να τον χτυπήσει και ο φίλος του βιντεοσκοπούσε. Είπαν πως ήταν υπό πληρωμή και θα έπαιρναν λεφτά», ανέφερε στο MEGA η μητέρα του θύματος.

«Το χτυπούσε με το δεξί χέρι και το αριστερό το είχε στη τσέπη και κρατούσε στιλέτο. Γι’ αυτό δεν έκανε κάτι ο γιος μου».

«Ούτε γειτονιά ούτε σχολείο θα αλλάξουμε. Προσπαθούμε να κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το παιδί. Είχε πάει κάτι σαν κατάθλιψη», λέει η μητέρα του.

Το παιδί βρήκε το θάρρος να εκμυστηρευτεί στη μητέρα του όσα είχαν συμβεί 3 εβδομάδες μετά, κι όταν συνειδητοποίησε ότι το βίντεο κυκλοφορούσε στο σχολείο του. Με τους γονείς του, να έχουν προχωρήσει στις απαραίτητες κινήσεις για να προστατεύσουν το παιδί τους.

«Δεν φοβάμαι κάτι. Είχαμε μιλήσει με αυτόν που τραβούσε το βίντεο να πάμε βόλτα και όταν συναντηθήκαμε μου είπε μνα πάμε στο βουνό. Εκεί με περίμενε και ένας άλλος, πήγαμε μίλησαν και μετά ήρθε και μου έριξε σφαλιάρα. Μετά φύγαμε και πήγαμε σε ένα σχολείο και εκεί άρχισαν να τραβάνε βίντεο και έγινε αυτοί που είδατε. Κάποιο άλλο παιδί τους είχε πει να με χτυπήσουν, να τραβήξουν βίντεο, και θα τους πλήρωνε. Το έκαναν για να πληρωθούν και να με ξεφτιλίσουν. Δεν είχε γίνει κάτι με αυτόν», ανέφερε ο 12χρονος μαθητής στο MEGA.

Η μητέρα του 12χρονου είπε πως δεν πρόκειται να αλλάξουν σχολείο στο παιδί αλλά θα πρέπει αυτά τα περιστατικά να σταματήσουν και να βοηθήσουν όλοι.

«Έπαθα μεγάλο σοκ. Το βλέπαμε στις ειδήσεις αλλά δεν περιμέναμε να γίνει στο δικό μου το παιδί. βγαίνω σε εσάς μόνο και μόνο για να πάρουν μηνύματα αυτοί που το έκανα πως δεν φοβόμαστε και δεν θα τους αλλάξω σχολείο. Θα συνεχίσουμε τη ζωή μας όπως είμασταν. Θέλω μνα πιστεύω πως θα είναι το τελευταίο σκηνικό. Εμένα αυτό που θυμίζει ταυρομαχίες. Πρέπει να κάνουμε κάτι όλοι».

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

«Κανόνι» σε μεγάλη ασφαλιστική στην Ελλάδα - Χιλιάδες οδηγοί χωρίς κάλυψη από 1η Ιουλίου!

Εθνικό Απολυτήριο: Τέλος στις Πανελλαδικές όπως τις ξέραμε – Τι προβλέπει το σχέδιο για την εκπαίδευση το 2025

Παν.Πατρών: Tο 1ο στην Ελλάδα Πανεπιστημιακό Πιστοποιητικό Τεχνητής Νοημοσύνης για εκπαιδευτικούς

Πανεπιστήμιο Αιγαίου: Το κορυφαίο πρόγραμμα ειδικής αγωγής στην Ελλάδα - Αιτήσεις έως 16/6

ΕΥΚΟΛΕΣ πιστοποιήσεις ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ - ΙΤΑΛΙΚΩΝ για ΑΣΕΠ - Πάρτε τις ΑΜΕΣΑ

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleio-deuteris-eukairias-2.jpg
Πρόσκληση απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για το σχολικό έτος 2025-2026
Ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων από 16 έως 25 Ιουνίου 2025 για αποσπάσεις μόνιμων εκπαιδευτικών σε Σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας
Πρόσκληση απόσπασης μόνιμων εκπαιδευτικών στα σχολεία Δεύτερης Ευκαιρίας για το σχολικό έτος 2025-2026
αστυν
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
Ένα βρέφος, μια 41χρονη και ένας 18χρονος μεταξύ των θυμάτων σε αιματηρή συμπλοκή κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ Westfest στο Σολτ Λέικ Σίτι
Μακελειό σε φεστιβάλ στη Γιούτα: Τρεις νεκροί και δύο τραυματίες από πυροβολισμούς
taksi
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025
Οι γονείς καλούνται να πληρώσουν για πρώτη φορά συμμετοχή στο πρόγραμμα, ενώ η Ένωση ζητά άμεση κατάργηση της εισφοράς και διεύρυνση των θέσεων
Ένωση Γονέων Καλαμαριάς κατά του «χαρατσιού» στη θερινή απασχόληση 2025