valirakis_sifis
Απειλές δέχεται ο μάρτυρας στην υπόθεση του θανάτου του Σήφη Βαλυράκη

Απειλές φαίνεται ότι δέχεται ο μάρτυρας-«κλειδί» στην υπόθεση θανάτου του Σήφη Βαλυράκη, σύμφωνα με όσα υποστήριξε μιλώντας στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

Στο μεταξύ, σε δίκη οδηγούνται το επόμενο διάστημα οι δύο ψαράδες που φέρονται να εμπλέκονται στον θάνατο του Σήφη Βαλυράκη τον Ιανουάριο του 2021 στην Ερέτρια, αφού το παραπεμπτικό βούλευμα που είχε εκδοθεί στα τέλη του περασμένου Ιανουαρίου κατέστη αμετάκλητο στις 27 Μαρτίου.

Οι δύο κατηγορούμενοι ψαράδες κατά την απολογία τους είχαν αρνηθεί τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας ενώ, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», φέρεται να είχαν υποστηρίξει πως δεν βρίσκονταν καν στο σημείο θανάτου του Σήφη Βασιλάκη, προτείνοντας μάλιστα μεγάλο αριθμό μαρτύρων.

Οι απειλές κατά του μάρτυρα

Ο άνθρωπος «κλειδί» στην υπόθεση δολοφονίας του Σήφη Βαλυράκη καταγγέλλει πως ζει έναν εφιάλτη από την ημέρα που έγινε άθελά του μάρτυρας στην υπόθεση. 

«Με απειλούν ότι "λίγα είναι τα ψωμιά μου".

Πρόσφατα απείλησαν συγγενικό μου πρόσωπο, λέγοντάς του «απομακρύνσου γρήγορα από κοντά του, γιατί θα πάθεις ό,τι πάθει και αυτός». Ζω μια κόλαση. Μάρτυρες φοβούνται να καταθέσουν. Εγώ και πού περπατάω στον δρόμο, κοιτάζω μπρος πίσω.

Είδα τους ψαράδες που διαπληκτίστηκαν. Είδα κύκλους να κάνουν. Τον χτύπησαν στο κεφάλι με το πάνω μέρος του κονταριού. Αυτά δεν τα είδα μόνο εγώ, τα είδαν και άλλοι», αποκάλυψε ο αυτόπτης μάρτυρας, συμπληρώνοντας: «Δεν ήξερα ότι είναι στο σκάφος ο Σήφης Βαλυράκης, μετά το έμαθα».

Όλες οι σημαντικές ειδήσεις

Συναγερμός ΕΦΕΤ: Ανάκληση σε πασίγνωστη φέτας λόγω Λιστέριας

Προκηρύξεις εκπαιδευτικών 2026: Πώς θα δεις πρώτος τους πίνακες μέσω google

Βγήκαν οι προκηρύξεις εκπαιδευτικών - Όλα τα κριτήρια

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

ΔΑΣΚΑΛΑ
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
Η σχέση εμπιστοσύνης ανάμεσα σε μαθητή και εκπαιδευτικό είναι πολλές φορές το μοναδικό «δίχτυ» που μπορεί να αποτρέψει τα χειρότερα.
Μαθήτρια Γυμνασίου εκμυστηρεύτηκε σε καθηγήτρια ότι θέλει να αυτοκτονήσει: Το σχολείο μπροστά στην ευθύνη
θεατρο
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση
Το θέατρο ως πανίσχυρο παιδαγωγικό εργαλείο μάθησης και ανάπτυξης: «Μαθαίνω και εξελίσσομαι πράττοντας»
2ο Πανελλήνιο Μαθητικό Φεστιβάλ Θεάτρου στην Ιεράπετρα: Όταν η δραματική τέχνη μεταμορφώνει την Εκπαίδευση